Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janjad odahnula.
@BanNovan Za Janjad su naredne dvije sedmice kljucne.
Kad skontaš koliko je morbidno pojesti mladunče i onda očekujemo da će nam biti bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaposleni imaju hiljadu želja, a oni bez posla samo jednu. Da im kiša ne pokvari janje za 1. maj!
Koronu na roštilj i na kolac
Taj praznik je svakako prije trideset godina izgubio smisao...
Mile ce i ovu odluku odmah prepisati i primjeniti je u Republici srpskoj, dok Bakir ovo ne smije javno izjaviti, a jos manje narediti.
Pa to je praznik rada a gotovo čitava Srbija ne radi! Što da slave
Koliko je narod glup, i nije za bolje, ha ha
Vucic je imao slabih poteza ali ovaj je dobar. Ipak je kod nas u Srbiji najgora situacija na Balkanu u vezi korone.
trebali su ko federalci, samo apelovati i moliti ljude da se ne okupljaju i slijegati ramenima kad vidis koliko su ljudi neodgovorni. sreca pa smo prepisali one pocetne restrikcije od srbije, to je koliko toliko usporilo epidemiju. do duse treba priznati da nas krizni stab uopste nije ni znao zasto ih prepisuje.
Preleti mi Sebija d ok sam cito naslov....
hahahaha dobar
I u nas isto treba ovakk
Kara vucko , ne vadi
Ako na kraju bude dobro, zaslužan je vođa Vučić! Ako bude loše, kriv je narod! Vođa ne može pogriješiti jer nema mane kao običan smrtnik. Vođa vidi sve i vidi daleko. On vidi penzionera kako izlazi da prospe smeće u vrijeme pollicijskog sata, ali oprašta mu jer je vođa milostiv! Vođa ima još bolji sluh nego vid! On čuje kako ga neko ogovara iako mu je dao 100 evra da to ne radi! Ipak, vođa se pravi da to ne čuje. Veliki je vođa!
@heraklitxy A kod nas? Evo skoro sve mjere su ukinute, granice su otvorene, prvi maj se bliži. Ovi što su sjedili u kući mjesec dana sad se ponašaju k'o ker kad ga pustiš s lanca. Imamo idealne uslove da se virus širi kako mu je ćejf. Ko će kod nas biti kriv ako nam početkom maja drastično skoči broj zaraženih? Hoće li biti kriv narod što je stoka ili vođe što nas nisu čuvali od našeg idiotluka?
I mi cemo tako
ovaj vucic ce izazvat takav haos u svojoj drzavi da ce se pricat generacima narode posteni srbije ,,smrt fasizmu,,
@fillozof07 ''Sloboda narodu" Mi Srbi ali i vecina na balkanu ocigledno volimo kad nas neko krade zahebava, cusa i vuce za uvo, onaj sto nam dobro misli mi pljujemo a neke i ubijemo, katastrofa. Bez obzira na sve, kaze se da narod moze da bude najveci sluga ali narod uvek i pobedi na kraju
Trebalo bi i u FBiH zabraniti krkanluke za 1.maj
U Bosni ko okrene janje a RAMAZAN nek ga je stid i sram!
@Pridrazici Evo ja ću okrenuti i to dva. Jedno što mi je ćejf a drugo u inat dušmanima. Bujrum ako si blizu da čopneš malo.