Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove kretene koji komentarišu a ni ne znaju ko je Kaplan Resuli ili Kaplan Burović, neka malo potraže po internetu. I kako to takvi dobro znaju da citiraju Dobricu Ćosića, a kad se pomene Selimović prave se da su potomci \"bogumila\"
Bradić: Albanci nam kradu istoriju Ministar kulture Nebojša Bradić kaže da je bilo pokušaja da Albanci kulturno nasleđe Srba na Kosmetu upotrebe za politiku kreiranja novog identiteta i svoje istorije, i dodaje da \"na svim međunarodnim skupovima jasno ukazujemo da su to falsifikati\". SRBOFOBI CR.KNITE OD ZAVISTI SVE BI NAMA DA PODMETNETE ZBOG VASE SRBOFOBIJE I BOL.ESTNE MR.ZNJE DOK STE SAMI POREKLOM OD SRBA GL.UPACI ZAT.UCANI
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\".
Ma vi ste za svakog dokazivali, ali samo sebi, kod drugih nikako da vam uspije... Cijeli svijet je strosen od vasih lazi i zlocina. Vi ste Srbi jako cudan narod, zbog vas je ova citava zavrzlama.. uskoro ce i Kosovo u bezvizni neboj se. I nemoj Bogati pricati o falsifikaciji.. jako dobro svi znaju ko su majstori za lopovluk, kopiranje, falsifikacije i jos puno toga! To ste vi, dragi, srbi!
Kada sam dokazao da je Skenderbeg bio Srbin, Albanci su hteli da mi izvade oči. Pošto su shvatili da sam u pravu, neki Albanci predložili su da se usred Tirane sruši spomenik Skender begu, i da se na istom mestu podigne spomenik Sultanu Muratu KAPLAN BUROVIĆ Albanske statistike su falsifikovane, kao i sve drugo, i vozačke dozvole, i diplome, i pasoši. Hrvatska Vikipedija donosi ove podatke, ali ni ona nije apsolutno tačna: Gegi 605.000; Toski 1.741.000; Crnogorci 11.000; Grci 101.000; Makedonci 35.000; Romi 86.000; Srbi 301.000; Vlasi 302.000; Jevreji 500; Ostali 1.000. Koliko poznajem Albaniju, tamo živi oko 60 odsto Albanaca, podeljenih u četiri vere: dve muslimanske (suniti i bektašinci) i dve hrišćanske (pravoslavci i katolici). Oko 40 odsto su nealbanci, u prvom redu Vlasi, zatim Sloveni (Srbo-Crnogorci, Makedonci, Bosanci), pa Grci, Romi, Turci, Kurdi, Jermeni, Tatari, Jevreji.
Isto kako srbi i hrvati u BiH imaju srbojansko i hrvatsko drzavljanstvo tako i ovi na Kosovu imaju Albansko drzavljanstvo,znaci nije im bitno ukidanje viza,oni putuju uskoro.
Hoćete republjik...eto vam republjik!
Ali zato srediti dvojno državljanstvo s Albanijom i hop. Kosovo do Lisabona! :) @... Veli se Kosovari. Nije svejedno.
Oni su svi prijavljeni u Preševu ili Ulcinju ili u Tetovu.
Treba i Kosovarcima dati bezvizni rezim!