Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivo Ivo, ukakio si motku. Pa ne mozes tako bezocno lagati i to protiv drzave koje si predsjednik. Ti si bit ce bio napushen dok si govorio u Sarajevu ili ti jednostavno tamosnji zrak ne odgovara...
I dok mu ga vi fafate virtualno, on bez VAS ponovo sjedi sa \'genocidasima\' i razglaba buducnost regiona. Na znam kako o tome ne javlja ovaj otuzni portal;) http://www.b92.net/news/pics/2010/04/5152271534bc85c97c9b38286593017_450x300.jpg Slika je od prije nekoliko sati :)
Hallooooooooooo glupani, zar vi nemate nikakav zivot, vec \"cumite\" na internetu i kao fol, nesto komentarisete...hahaha...jadnici!
de ne kaki, tudjman nije tjerao hrvate iz varesa, kaknja, bugojna, travnika, fojnice, novog travnika, konjica....
Predsjednik Hrvatske,Čovjek o sebi pri sebi,Gospodin,Intelektualac...sve najbolje.Doista građani Hrvatske su izabrali najboljeg. A njegovi potezi u Bosni su svakako za pohvalu i siurno će pomoći vraćanju povjerenja među narodima i nadam se da će dovesti do razrješenja zašto je Tuđman zaratovao protiv A BiH,taj sukob se nije smio dogoditi ni pod razno ali šta ćeš da ga nije bilo ko zna kakva bi danas bila situacija u BiH,ko zna...???
Bravo gospodainer Ivoooooooooooooooooooooooooooooooooo
RIJECI I GEST JOSIPOVICA CE TEK BUDUCE GENERACIJE DA STVARNO STAVE GDJE IM JE MJESTO COVIJEK SE POZNAJE PO SVOJIM DJELIMA!
SVAKA CAST PRESJEDNIKU JOSIPOVICU , A TREBAO JE NAGLASIT DA SU SE HRVATSKA I BOSNA I HERCEGOVINA BRANILI OD ISTE ZVJERSKE PRIMITIVNE C*TNICKE SRPSKE ZVJERI I BANDE KRVOLOCNIH PRIMITIVNIH UBICA I SILEDZIJA!!!
hahaha, bas ga suknu vama genocidima......zar si toliko glup da ne vidis.....je.bo ti pas mamu genocidnu!
Tajo je Bin Pipo, sine moj retardirani. Mi volimo cvarke i RS presence moje smrdljivo, kisss
J amislim da bi najbolje bilo da se Federacija pripoji Hrvatskoj. Tako bi Hrvati opstali u Federaciji, Josipovic bi bio predjednik Muslimanima a RS bi bila slobodna... Svi sretni. Zalazimo se za prisajedinjenje Federacije Republici Hrvatskoj.
srbi nikad nece prezaliti 1992 onolika nadmocu u naoruzanju pa onakvi postavljeni ciljevi serbskoga naroda (postavljeni od strane bolesnika sto se lijeci mokracom). od toga ostade samo dva dijela po 24,5% bosanske teritorije i to pod uslovom da se nemogu odcijepiti. tesko je normalnim ljudima da shvate koji su to kompleksi, mrznja i bol u glavama serbskog naroda.
\"Nema razloga da si upućujemo poseban poziv, jer je gospođa Kosor uvijek vrlo dobro došla u predsjednikovu uredu, a mogu i ja navratiti do nje. Veselim se tom sastanku\" Sto joj ga suknu. Svratiti, k\'o po kafu :) To Josipovicu, samo naprijed.
Ivu za predsjednika svih Ex-Yu drzava! Dosta je bagre!
Opet mi je Pipo retardirani sin aktivan pod raznim nadimcima. To je moje djete dao sam mu drzavu RS najljepsu i najbogatiju + cvarke mi poprzio Prase moje smrdljivo ljubi ga tata glavati