Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, vidi neandertalca (na slici) kako duboko \'razmislja\'!!!
@@! \'jarane\' mjesas babe i zabe... ja sam rekao za 30 godina, a ne sad. i rekao sam da cemo ovaj put yebati hrvate, posto ste vi vec syebani
Znači u Mostaru se duva dobra trava...ono.....halucinacije su ti gotovo heroinske.....mislim...to o raspadu \'\'Tamnog vilajeta\'\'.Sad kada polu -socijaldemokrati u Hravtskoj dođu na vlast,vi Škuturi će te biti \'\'tamni vilajet\'\'-al države Hrvatske.
ti to srbadijo smrdljiva s cvarcima bjelolukom i krvavim opancima fino pozivas na rat!? pa izvoli hrvati i bosnjaci jedva cekaju na vas referendum gt-e rs-e ,samo tako,ljepo imamo mi sta vam vratiti vasu duboku humanost,normalno humanim srbima vratit po istoj kolicini i mjeri njene humanosti.dobro se praca dobrim...:)
@ham sta ce mi prevodilac \'jarane\' kad oba pricamo srpski, hehe... ja sarajevo nisam ni pomenuo, vec zagreb. usli smo \'18 i \'45, a kad ponovo udjemo, e onda ga vise nece ni biti!
......da je gosp.Mesic od sikirancije pomilova jos dva ratna zlocinca
Kad Tadić ode u nezavisnu Republiku Srpsku,gde Teheran-Sarajevo ima uticaja kao na sneg u Austriji,to je vredjanje BIH....pa pomirite se jade jadne da više nema BIH,da će uskoro Mesaja senilni u penziju,šta ako novi predsednik HR bude podržavao treći entitet i rasparčavanje BIH na banana državice...molite se bogu da MSP proglasi nelegalno proglašenje nezavisnosti Kosova i Metohije...u suprotnom scenario je vrlo dobro poznat...a izgleda da se i tome naginje...Srbija će 99% priznati nezavisnu Republiku Srpsku-tada je sukob na pomolu samo se bojim da nećete ovaj put moći sačuvati ni tih 24% teritorije!
@Djordje.......umjesto u ZAGREB ILI SARAJEVO USETAT CES TI U PI....MAT....SVOJU I KAD TAMO UDJES VISE NE IZLAZI, JE SI LI RAZUMIO ILI TI TREBA PREVODILAC, CVARCI I BIJELI LUK TI IZ DUP.....VIRE SELJACINO.....
njemu tadicu je samo krivo sto je on morao traziti dozvolu od Kosovara da dode u Decane za bozic a ti kao pravi covijek si dobrodosao i bez dozvole.... nema smrdo tadicu vise Kosova, niste u stanju svoju avliju da sacuvate a jos bi po Bosni ceprkali ali polako rijesit cemo se mi vasih srpskih izbjeglica SAMO SABURA
Cet.o, znam da ti je krivo sto si srbin, pa se krijes kao Hrvat,...... Ali vas Mesic je:be uzduz pa poprijeko hahahahah TO MESICU, CARE, jebi st.oku genocidnu kad god mozes, lijepo te je citati :-)))))))))))))))))))) ZA DOM SPREMNI!
Mesic je bio i ostao jedini gospoding medju lopovima / politicarima na ovim prostorima. Lord nazalost odlazi, ali kao i uvijek sa stilom. Tadic se ljuti, a sam moze ici na proslavu dana RS, taj gest je naravno u redu jer samo Srbi imaju to pravo.
evo sto Hrvati misle o vama :) http://www.youtube.com/watch?v=VMJUa0neWm4 Pozdrav, bosanski Hrvat
haha, ovaj neandertalac nista ne vidi! vidjece ti unuci, druskane, kad za 30 godina ponovo usetamo u zagreb!
Svaka Cast Gospodine Mesicu, borili ste se protiv fasizma prije, pa onda za vrijeme agresije na hrvatsku, pa protiv tudjmanove agresije na BiH, i u Jasenovcu ste izjavili kako su to uzasne stvari. Volim i nacin i preciznost na koji odgovarate na pacerske komentare gosp. Tadica koji fakat samo kupi poene, u nazadnoj Srbiji. Tamo covjek poput vas ne moze ni da se kandiduje, a kamoli da pobjedi dva puta kao predsjednik. Nadam se da ce vas Josipovic naslijediti. Steta sto nema vise vasih ucenika postenja, i stvaranja mira na Balkanu.
Iako sam Hrvat i to ne hercegovacki, nikako se ne mogu oteti dojmu da je ovaj izlapjeli senilni starac stvarno poludio. Tadiceva pitanja su sasvim na mjestu, i ovaj naravno ne zna kako da odgovori pa vrda. yebali mu bosnje i siptari mater, sto ne seli medju njih kad ih tolko voli i cijeni. ciiggan je ko i oni pa mogu zajedno. jedva cekam da ode u penziju da ga moje oci ne gledaju i da ga ne slusam vise kako seerenda i pametuje.