Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro si mu rekao Branimire
i dalje sam prvi, al nisam jedini :(
OK, Hrvatska ga je osudila i odležat će kaznu u zatvoru u BiH. Pitam se šta se onda dešava sa druge strane sa Antom Jelavićem i ostalim kriminalcima koje kirivično goni država BiH? Zašto oni ne leže u Hrvatskim zatvorima? U čemu je stvar?
neuzvracena ljubav uvijek ima slicne scenarije. jedna strana pati, pise platonska pisma puna ljubavi, dok se druga strana odala hedonizmu i prima ga u sve 16.
Kako je Hrvaska prodana drzava. Covek branio svoje i nadrlja.Bolje da je branio Bosnu od genocidasa bolje bi proso.Raja bi ga gotivila
prvi