Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, Jeremić je rođen u Beogradu. Tadić je rodom Sarajlija i prvi je srbijanski zvaničnik koji se ispričao za zločine.
Vuce, bices opet bjen kad dodjes kuci. @Banja Luka, konju neobrazovani, Vukova mati je Bosanka iz begovske familije.
M.A.J.K.U T.I. J.E.B.O SVOJU SRPSKU U GROBU U PO\' TRULE PIZDE KLASICNA SRPSKA DRKOTINA
Evo cesto procitam da se plasite za odvajanje Vojvodine. Vojvodina je 78% Srpska i mi samo zelimo \"de-centralizaciju\" od Beograda. Kao sto je Banja Luka, glavni grad RS-a. Za razliku od vas,znamo u kom smeru idemo. Zao mi je napacenog Islamskog dela BiH.Nisu osmanlije dolazile sa \"cvecem u ruci\" na Balkan, nego bolesnom ideologijom otimanja decice od uplakanih majki. Da ne bi POGANIH engleza,Istanbul bi danas bio Carigrad.
Jerema je covjek u senci u Bosnjaka, u njemu tece Turska krv!!!
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090626032
TREBA BITI DEBELO IDIOT PA SE BRINUTI ŠTO PRIČA JEDAN POLTRON ZLOČINAČKE POLITIKE S. MILOŠEVIĆA. TAJ JADNI, MALENI I NE BAŠ NAJLJEPŠI MJEHUR SRPSKOG FAŠIZMA JE UMISLIO DA JE NJEGOVO ISPRAZNO TRABUNJANJE BITAN FAKTOR U SVJETSKOJ POLITICI I DA TO KAO NEKO RESPEKTIRA. USPUT, SVIM SILAMA I GLUPOSTIMA, RAVNIM BUNILU POKUŠAVA DA ZATRE SVOJE MUSLIMANSKO PORIJEKLO. NJEGOVA MOĆ VIĐENA JE NA KOSOVU, ISTO KAO I TADIĆEVA. JEDNU STVAR IPAK OVO POLITIČKO VELIKOSRPSKO NEDONOŠČE NE SMJE DA ZABORAVI - DA POSTOJI GRANICA KOJU, POZNATA MU JE VRLO, NE SMIJE PREĆI NI ON NITI PLAYBOY TADIĆ. GRANICA KOJA DIJELI SRPSKI NAROD U BOSNI I HERCEGOVINI (ONAJ GENOCIDNI DIO) OD SIGURNOG ISTRJEBLJENJA!!!
Hej SRB-IN ! Pratim te, ti se samo javljaš na na članke gdje je Srbija, RS i upaljuješ se, pizdiš. Pa znaš li ti išta drugo i pročitaš li ti išta drugo, imaš li ikakve škole, odnosno izgleda samo si išao u osnovnu školu i opismenio se, pa pišeš po forumima i baljezgaš. SAVJET: pročitaj neku, knjigu, otidji u teatar ako ima u toj tvojoj zabiti, uzdiži se kulturno, uči se ponašati uljudno, ne vrijedjaj, upiši se na neki kurs, posjeti psihijatra.
Tesko onom narodu koji zivi sa/pored srba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izvinjavam se na svemu sto sam napisao... ja sa samo glupa srbenda :((( pomozite mi , pleaaaase
Mi nemamo zajednickih strateskih ciljeva sa Srbijom,kao sto nemamo ni sa zimbabveom, nigerijom i ostalim zaostalim drzavama. Jeremic moze sa njima planirati zajednicke strateske ciljeve
Cuj ove svinje, ne treba se osvrtati na izjave iz Sarajeva?!?! Pa u koju ste zemlju to dosli i koji je njen glavni grad mater vam yebem dusmansku!
Pa i nasi prestavnic kada budu isli neka idu na kosovo ili vojvodini il sanadzak i neka tamo pregovoraju Jer iz ovih pametni samo prdi pamet
I danasnja srpska politicka garnitura, kao sve one prije nje jos unazad do 19. stoljeca, u odonsu prema BiH su ostale dosljedne programima djelovanja zacrtanim u Nacertaniju, Homogenoj Srbiji i Memorandumu SANU. Dok ne budu potpuno vojno potuceni kao i nacisti od Velike Srbije nikada nece odustati kao sto nisu ni nacisti odustali svojom dobrom voljom od Treceg Rajha.
kad bi se svi srbi u so pretvorili, ne mogu Turcima rucak posoliti...