Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce se dizati obtuznice protiv generala armije BiH za logore u kojim su drzali hrvate od Mostara do Zenice?
@SS777 svi ce doci na red,ali treba prvo agresore procesuirati,srbe i hrvate sve redom koji imaju bilo kakvu odgovornost,pa kad se sve to zavrsi onda one koji su branili svoju domovinu a imaju bilo kakvu odgovornost i propust,hvala lijepo,jos jednom prvo agresore srediti da se zna
Po zapovjednoj odgovornosti nije kaznjen zapovjednik mudzahedina , a bosnjaci se nisu moralno ogradili od covjeka koji je postrojavao tisuce mudzahedina , ono sto najvise plasi je to da bosnjaci smatraju da je prihvatljivo , protjerat, ubiti , pretvoriti crkvu u dzamiju , ..po cemu ste onda vi drugaciji of Srba ? Bosnjaci su se vratili na podrucja HVO ,cak u Mostaru ima vise bosnjaka nego 91
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Osuđeni general Armije Rasim Delić je posthumno odlikovan. Svi zločini nad Srbima i Hrvatima su neistraženi i ne procesuiraju se. Hrvatima I Srbima se sudi po zapovjednoj odgovornosti a Bošnjacima po zakonu SFRJ. Velike su to nebuloze. Tek kad se rasvijetle svi zločini počinjeni od bilo koga, bit će moguće pričati o nekom napredku.
imate li i muzičku želju?! dorh da pokrene optužnice protiv vrhuške sda; džaferovića, selme crnogorca, mehuljanina ili tako nekako i svih ostali neprocesuiranih zločinaca iz rata, TO BI BILA PRAVA STVAR, da se malo raziđe ta isilovska magla nad bosnom!!
OPTUŽEN ne okrivljen. Svaka osoba je nevina dok me se ne DOKAŽE krivnja.
PREDSJEDNICE Zeljko Komsicu deri samo jako kamenjarce poskoklije lojaveee, jos malo ih je ostalo, jer tebe su izabrali posteni Hrvati i ostali gradjani BiH da ih dostojno predstavljas, sto mora se priznati casno i posteno i radis. Gledajuci unazad ko je sve bio politicki predstavnik u Hrvata od Ive Mire Jovica nepismenjaka i blentovine do kriminalca i ratnog zlocinca Prlica, Jelavica i Dragana Covica koji je cak i clan UZP-a jer je odvodio ratne zatrobljenike na prisilni rad. Ziv bio Zeljko.
Hrvati ne vjeruju bradonjama ni sa jedne strane.
Zaista ne vrijedi komentirati članke na Klix-u! Tu se ne poštuju argumenti, preovladava primitivizam, nepismenost, neobrazovanje, komentari i ocjene su obojeni primitivnim nacionalnim nabojem, jednom rječju - katastrofa!
Udruženi zločinački poduhvat je dokazan i Hag je osudio šestorku. Postoji li presuda za udruženi zločinački poduhvat pripadnicima Armije BiH?
@Rahatlukovac1 To pto Halilović ili Pašalić ili Hadžihasanović nisu osuđeni ne znači da nisu krivi, ali itekako znači da je sud u Hagu politički sud. HRVATI UZDOLA,TRUSINE,BUHINIH KUĆA,KRIŽANČEVA SELA, MALJINA, HUDUTSKOGA, PAKLAREVA..... SE NISU SAMI UBILI.
pavelic viri iz zorana milanovica i ovo nije surogat drzava vec prava drzava koja postoji 1000. godina
Klixe zar si zaboravio da su svi generali A R BiH dobrovoljno išli na sud ?Čemu napuhavanje retardiranih komentara nacionalfašista??
Vi Balijetine da možete zatvorit sve Hrvate bili bi naj sreni ali nece ic🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Mi jesmo drzali logore te neke koje navodite vi Hrvati i vasa braca Srbi ali nismo silovali djecu,ubijali i mucili nikog.Kod nas te u tim logorima zivjeli bolje vec u svojim domovima.Bili ste svi cuvani za razmjenu.
Kad krenu laprdat o Ahmicima, a 2 kilometra od Ahmica u dva sela Buhine kuce i Krizancevo selo za jedan dan pobili Hrvata kao sto je pobijeno muslimana u Ahmicima. Samo smo mi ne reklamiramo to na sva zvona.. necete napraviti zrtvu od sebe. Zapoceli ste rat sa Hrvatima 26.1.1993. Na Dusini, cak i prije toga kad ste u Prozoru ubili Franju Zadru, sve da kompetirate gubitke od Srba i da naselite muslimane iz Banjalucke regije u Lasvansku dolinu
Sta dalje reci kad znas da se pripadnicima ABiH sudi prema zakonima iz bivse Juge koji ne poznaju zapovijednu odgovornost i koji se puno bolji za optuzenika, a pripadnicima HVO se sudi po novim zakonima u koje je ubacena zapovijedna odgovornost i sviju su osudili bas po toj zapovijednoj odgovornosti. Jos da ne dodajemo da Hrvatskog clana predsjednistva izabere 99% Bosnjaka tj muslimana
Na kladionici je kvota jedan da neće podići optužnicu!
Nego sta cemo sa ministrom sigurnosti?
Jutros su genocidaši i UZP puno brojniji od normalnih ljudi na ovom Klix-u, što je vidljivo iz broja negativnih ocjena za komentare koje bi sav normalan svijet ocijenio pozitivno. Uzalud vam trud svirači. Gori od ovih zločinaca ste sam još vi koji ih podržavate!