Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva ta djeca tamo i kod nas po nasim gradovima koji se nisu ni rodili kada se ratovalo, jadno i cemerno, u sta im prolazi zivot, nigdje nisu makli i mrze sami sebe!!!!
Slušajte ljudi posteno su popusili u \"oluji\" i oslobođeno toliko gradova i sela i kvadratnih kilometarai ukupan broj žrtava nije premašio 2000 , a sta su oni u Srebrenici radili , naslađivali se na jadnim golorukim narodom, i to se ne može porediti s ovim kraljem Antom Gotovinom, sjetite se samo videa kad napada generale i ostale za nered. Jer ovo je častan čovik, a ima odgovornih i njima se treba suditi
JESI TI DADO BL ONAJ STO BI PIŠAO PO POTOČARIMA!!! EEE \"MOJ\" DADO KOJI SI TI BOLESNIK.....
ALI KOLIKO SU BOSNJACI GLUP NAROD TO JE NEVIDJENO. HRVATIMA, AGRESORIMA KOJI SU 1941 CITAVU BIH PROZVALI HRVATSKOM, I KOJI IM OSPORAVAJU IDENTITET SE KLANJAJU. DOCI CE VRIJEME KAD UDJE HRVATSKA U EU, PA CETE DA VIDITE NEOBUZDANE TERITORIJALNE APETITE TE ODVRATNE DRZAVE. TI APETITI SU CITAVA BIH A NAZALOST I DRUGE DRZAVE CE DA SE BORE SA TIM SRBIJA ( SREM SA ZEMUNOM, DAKLE I DIO BEOGRADA), CRNA GORA (BOKA KOTORSKA), SLOVENIJA (PIRANSKI ZALIV). TAJ NAROD JE POCINIO NAJVECI GENOCID U II SV. RATU KOJI SE NE MOZE POREDITI SA RATOM U EX YU, NE VJERUJEM DA CE SLICNOG RATA OPET BITI, ALI APETITI SU OSTALI. HRVATSKA SE NIKAD NECE POMIRITI SA SADASNJIM GRANICAMA, ZIVI BILI PA VIDJELI. A BRACA BOSNJACI CE IM PRVI PASTI PRED NOGE. NAJJACI AGRESOR JE ONAJ KOJI SE NAJLAKSE MASKIRA, A TO JE HRVATSKA DRZAVA. VI ZIVITE I DALJE U ZABLUDI I NE MORATE DA VIDITE NJIHOVE BOLESNE APETITE.
Sve je jasno da ovaj politički sud sa ovom preasudom štit Amere koji su i osmislili i učestvovali u etničkom čisćenju !!! Smiješno da sa 24 godine kazna se preinači na oslobađajuću!! Ali još će se o tome pričati, čitav svijet osim amera ismijava odluku(jer štite time sami sebe)!!!
vlaško c.i.g.a.n.s.k.a. g.o.v.n.a. pale iz nemoći, jer su ih hrvati razvalili i u ratu i u miru.
svim srbima od srca j.e.b.em. m.a.t.e.r. u po š.u.p.k.a.
vlasi su ganaci, koji će uskoro ostati i bez svog pašaluka.
@Edina, Nisu Hrvati nikoga protjerali. Lijepo stoji u presudi da protjerivanja nje bilo. Srbi su se iselili na poziv rukovodstva RSK. Ako treba tražiti krivca za masovni bijeg Srba iz RSK, onda u to Martić i rukovodstvo RSK, možda i Milošević, koji su ORGANIZIRALI i SPROVELI evakuaciju. Čak su prije Oluje imali i vježbe evakuacije. Nije bilo deportacije, protjerivanja, čak ni kontakta između HV i srpskih civila. Srbi iz kolone na autoputu, slika koja se stalno pokazuje, su otišli PRIJE nego je HV došla.
mamu im usta_sku svima, pamtit i vratit
Hrvati, ovaj put ih protjerajte u zimbabve.
ovi srbi su dno dna od naroda. pale hrvatske zastave iz nemoći. hrvati su ih razvalili u ratu i u miru. i nama su dužni jedno poluvrijeme, uskoro bošnjaci, uskoro, i to zajedno s hrvatskom braćom.
jad i bijeda lijece svoj ocaj samo tako spremite se OPET cekaju vas 2 naroda ovaj put slozna buducnost je pred vama
hahhah.. pale zastave ko zadnji jazavci, to nema vise ni u palestini.
Kako mislis Srbi ne smiju u Bosnu kad su Srbi tamo konstitutivan narod, tj. vladaju tom drzavom koliko i vi. Imaju sve nivoe vlasti i svoja obiljezja. Ko je sad ovdje u zabludi, ja mislim da ste u najvecoj zabludi vi...Covjek iz Beograda je 3 puta vise dobrodosao u Banja Luku od Sarajlije. Ali vi to izgleda ne kontate, slabo putujete van 24% reklo bi se.
\"Radi se o srbijanskom klubu Hajduk iz Kule.\" Ha ha ha, kako me trznu, ja pomislio Hajduk tamo išao hahaha Nego, trebala bi Hrvatska ozbiljno razmisliti o upućivanju većih količina lijekova za smirenje, kao vid humanitarne pomoći Srbiji. Zabrinut sam za njih, toliko bijesa može rezultirati ozbiljnim zdravstvenim problemima, a evo njih ne pušta danima lol. Srbi ludi ko zečevi. :)
na sebi svojstven način