Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna podrska navijacima rad
prihvatis pedera kao svog i eto ti europske unije, to znaci da je europska unija pederska unija :-)
maljem u glavu
hahahahahahahahahahahah ahahahahahaha hahahahahahahahahaha hahahahahahaha Mrzim homofobiju, al dobar humor je dobar humor=)
ja sanela jenkins sam khurava otrcana
pederi i jedni i drugi xD
svi smo mi odrasli u nekoj ulici i na sve nas je neka ulica ostavila traga. ili ti možda misliš da ja ne znam psovati i biti nekulturan? šta ti znači što si doktor i što imaš diplomu ove u svemu unazađene zemlje kad ti ona ne daje impuls da razmišljaš svojom glavom, nego ništa do jada, bijede i predrasuda. šta kaže hodža na ove pedere? haram jelde?
Ovaj članak je došao kao kec na 11 u vezi s temom HIV http://www.klix.ba/vijesti/regija/atraktivna-djevojka-namjerno-prenosila-hiv-beogradskim-biznismenima/121001079
Jadna je ona zemlja u kojoj si ti s takvim stavovima i rječnikom akademski građanin. A to se vidi i na priloženom. Radi se o Bosni i Hercegovini.
@LILY Ko si ti da mjenjaš stavove kod ljudi.Uzmi vibru,zovni svoju lezbu i lickaj joj prknjaču.Počastio bih te sa još mnogo lijepih želja ali.....MRŠ izrode ljudski
UDRI
Super ste mi vi nekompetentni poluobrazovani citaci Avaza koji se tako sa sigurnoscu razmecete cinjenicama o jakim homo lobijima, dok pri tom ne znate sta se na nivou opstine desava. I vi isti takvi nekompetentni bi nekome govorili sta je normalno, a sta nije. Stvarno zalosno. Komentari onih koje je neko ranije nazvao inventarom kladionica su vec po konstrukciji recenica jasan odraz njihovog mentalnog sklopa, stoga se ne trebamo pokusavati edukovati ono sto nije mogla ni uciteljica.
Mislim da se uzalud trudis obajsniti bilo sta svojim sugovornicima. Ako neko iz svega onog sto si napisala ne moze makar na tren da stane i razmisli o svojim stavovima, onda i nije vrijedan dalje price. Sa par postova nees uspijeti da osvjestis bud.alu. Nazalost. Oni koji stavljaju znak jednakosti izmedju homo.sexualizma i pedo.filije ocito nisu pretjerano bistri.
spahija pametnjakoviću, istina je da se hiv lakše prenosi analnim putem, niko to ne poriče, ali zato je kriva ljudska anatomija, a ne nečija seksualna orijentacija. gejevi su danas informisaniji i paze se više od strejt-ljudi, zato je zaraza hiv-om danas rasprostranjenija van gej populacije. i pominješ ljude koji su se zarazili kada se još nije ni znalo šta je tačno hiv. reci mi koji je to gej koji živi u devedesetim ili 2000-im umro od aidsa? nijedan. ali zato jest ofra haza kojoj je njen hetero-muž prenio virus.
@lilly pa kako onda pametnice u San Francisku, gradu pedera ima najvise HIV pozitivnih, vise nego u bilo kojem gradu na svijetu i odgovori nam, bas nas zanima od cega su umrli Rock Hudson, Steve Mercury, inace PEDERI???Od salmonele???
@jedi knight i sta sad? medicina, psihologija i nauka uopšte su uznapredovale i mogu valjda danas bolje razaznati šta je bolest, a šta nije nego prije 100 godina. strah od homoseksualnosti je ostavština religioznih dogmi usađivanih u mozgove stoljećima. a usporedba sa ženama i crncima je baš za to i na mjestu. i za njih se stoljećima \"naučno\" dokazivalo da nisu vrijedni muškaraca tj. bijelaca i da nikad ne mogu biti na istoj razini kao i oni. pa danas drugačije razmišljamo. uostalom, još 1970 se vjerovalo da masturbacija šteti psihičkom razvoju, pa pošto si ti očito na tom naučnom nivou, pitam se da nisi možda previše dr.ao dok ovako plitko razmišljaš.
sta se raspravljas sa g.lup.acom !!!