Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pap.ci iz Hercegovine misle da su veci Hrvati od Hrvata iz Hrvatske
DA OVI KVAZI HRVATI IZ HERCEGOVINE ZNAJU KOLIKO IH RAJA MRZI U HRTVATSKOJ NIKAD NEBI PRESLI GRANICU OD STIDA !!!!! SVE NACIONALISTI I ZATUCANI DO DASKE !!!!!!!
ooooo vidi mravinjaka, vidi parazita?! hahahah sta ste se napalili garibi, nazad u rupe iz kjojih ste izišli! Pozdrav
..opet dobrije Bosnjani dozivljavaju orgazme gledajuci drugima u tanjir...a 'ta ce kad je njihov prazan. ...najsretniji su kad komsiji crkne krava ili kad se kjafiri pobiju, a on nahajcava jedne na druge... ...tuga je jedino sto su ih ostavili u tri fildzana da gledaju, dogovorili se kjafiri mimo njih, a uskoro dobrije Bosnje nece moci ni iz tramvaja vise izaci bez vize..:(
Iskreno receno DRAGO mi je da svijet vidi pravo lice zlocinaca iz najprije Hrvstke pa i Hercegovine. Neo ustaski pokret je poprilicno velik u hrvatskoj, dok u Bosni su svi katolici ustaski smr.a.dovi. Hrvati se jos uviejk ponose svojim ljudskim mesarama gdje je 600.000 Srba pogubljeno srbo-sjekom, samo znajte ustaski gmizavci da vam to nije oprosteno i jos vam to nije naplaceno.
to su ti bosanski hrvati a bosanski srbi su jos gori...
Nisu to pravi Ljubusaci, to su gnjide iz Prologa i Crvenog grma, znaci dno dna, virujem da rade u Splitu ili Plocama, prestavljaju se Ljubusaci, triba to uzgeti petrouljem
Nisu ovo nikakvi Hrvati.Ovi su iz Ljubuskog, znaci Bosanci i Hercegovci. I zato, bitno je biti Bosnjak!
Pa hoće li ovome doći ikada kraj?Nadam se da će se stvari promijeniti kada Hrvatska uđe u EU i da će se ovakvi postupci odgovarajuce kaznjavati.Zao mi je sto se Bosansko-hercegovacki grad spominje u ovom kontekstu.Ovo nisu navijači nego huligani i nacionalisti.!
Zna se kako se smece zbrinjava. Samo treba pozvati smecare.
Hrvati su nacionalisti i postoji veliki Neo ustaški pokret, al' taj pokret je mainstream, asimiliran u društvo. I ja sam u tom pokretu, tu oko Vas, al' prepametna je prava desnica da bi lijevica vidjela što se radi. ŽIVJELA HRVATSKA, ovo nisu naši.
DAJTE MOLIM VAS!!!!!!!!!! kao prvo vama nebi trebalo smetati što navijamo za HR , ne mješamo se vama u igru s Grčkom ali ja osobno želim da pobjedite... kao drugo,u svakoj državi/gradu postoji budala pa tako i u našoj državi,,, čak sam se i ja postitio što su ovo pjevali,vidim zastavu Ljubuškog i Pule,eto pozdrav vam iz Širokog!!!!!!!!!!!!!!!! neće biti otvorenog navijanja za BiH ali svi želimo da BiH dobije Grčku :)
Ja bih da se za ove uvedu drastične metode. npr, kad je bila olimpijada u Moskvi, bili su zabranjeni svi dolasci van grada i trebala ti je posebna dozvola samo da uđeš u Moskvu za vrijeme održavanja igara. Znači - Hercegovini striktno zabraniti organizirane dolaske na bilo kakav događaj u Zagrebu. Koje mrtve seljačine, da se drugačije ne izrazim.
sta ocekivat od pakasa. sta oni znaju o športu izuzev tucati kamen.
predlažem da ova grupa navijača ide na uzvratnu utakmicu u beograd na terazije
parite se Bosanci/Bošnjaci/muslimani (kako god) ionako ste izmišljeni!!! za BiH navijate samo vi sa 23% ove "zemlje" Hrvati navijaju za HR a Srbi za SRB i šta vas onda boli ku**ac??? ovde na Klixu ste većina muslimani a tako nešto nesmjete reć kad dođete u Mostar ili Banja Luku! Hercegovina i RS su večeras uz Grčku
a ko drugi nego nacionalistička stoka iz RSa ili županije škutorske.