Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ TORCIDA: bravo JARANE !! jeste ih i ocistili 95-te, svaka vam cast.. evo ih jos pjene kad im se knin pomene, BUAHAHAHAHHAHHA smrdi TRAKTORISTI !!
Trebali su iz hrvati izmlatiti, nisu ih u Oluji mogli stići dok su bježali glavom bez obzira :D:D:D
Šteta što nisu naletili na IED
Anpak mora da sam ovde zalutao. Prstaci jedni nevaspitani. Niste bolje ni zasluzili stoko.
Gle ti ovih S.m.r.dina..sad se potpisuju sa \"Hr.va.tskim imenima\" kako bi izazvali g.njev Bosnjaka(na.iv.nih Bosnjaka koji su fakat gl.u.pi kad misle da je ovo napisao \"robert iz Splita\"..I kasnije sa iste IP adrese kao potpisan \"M..uh..am.ed\"ili kako li vec..kako ste prozirni G.E.N.OC.IDASI ma.jk.e vam se n.a.je.b.e.m na sestrinu gr.o.bu!
TORCIDA....ušljo, nisi ti vidio hrvatsku ni na google maps. jado jadni, kriješ se ko miš.
NEMOJTE ZAMJERITI SRBIMA, MI SMO 550 GODINA POKUSIRALI STVARAJUĆI NEKI SUPER NEBESKI NAROD. NAŽALOST NISMO USPJELI U TOM PROGRAMU, PA SMO DOBILI TEŽI OBLIK MUTANTSKO POREMEĆENOG LJUDSKOG RODA ZVANOG SERVE ILI SLUGE. POKUS JE OBUSTAVLJEN DO DALJNJEG ...
NEGO KAKO NEGO IZBACITI IZ TAKMIČENJA ZA NAREDNIH 10 GODINA, INAČE NIŠTA OD POUKE NEĆE BITI.
baly.ja providan si ko\' zrcalo...cuj robert, valjda muhamed !!!
13.10.2010. u 22:59 isli smo u italiju da branimo kosovo,srce srbije.Kroz Hrvatsku smo bili ko mali mishevi,klecali smo na koljenima i molili za milost
Samo mi je krivo radi jedne stvari koja udara u oci ona majica ČETNICI cebep... znam mnogo naroda srbijanskog porijekla koji su normalni ljudi a ono je samo jedan obicni primitivac... zasto kazniti rebupliku srbiju izbacivanjem iz kvalifikacija zabrana ulaska navijaca i cao... moje misljenje stojim iza njega..
..ovi kada bi dosli do knina , brzo bi se torcida razbjezala.. ovima samo trebaju specijalci i pendrek.. najgore od svega sto ce postati uzor
Sta ce nisu oni krivi sto su malo.umni
E fakat ovaj torcidaš. Šta se furaš glupane. Ti ne bi znao kamen baciti sa kule a kamoli podivljalo chetnichko smeće... Ejo, ono full, fakat, bum mu glavu razbil i to? retarde.
Trebali su hrvati ove genocidase namlatiti dok su prolazili kroz hrvatsku! Steta!