Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix ovo je čudo koliko vam je loš portal, i sve na njemu, a tekstovi nisu vrijedni pomena, međunacionalno huškanje na mržnju, "prošenje" klikova i lajkova, provociranje, kašnjenje u odnosu na ostale portale iz okoline za bar jedan dan, laganje, vrijeđanje, klevete.....za vas SIPA imala posla! a tebi mustafa šaljem najljepše pozdrave koje mi ni klix neće da objavi, pa ti vidi šta sam ti htio reći... ;)
zalazete se za bosanski jezik u susjednim zemljama, a u bih konstitutivnm narodu opstruirate kanal na hrvatskom jeziku
Ako bi vam uzeli jedan dio bosanskih i orjentalnih naziva ili turskih vi ne bi mogli da govorite!
Zanimljivo kako ti samo daju minuse, a nemaju ti šta reći pa pokušavaju samo sakriti komentar :))))
http://www.youtube.com/watch?v=Giroz2mWUkk
A šta ćeš, Bošnjama istina teško pada na prazan stomak....
Kako su jadni ovi "dobrije Bosnjani", kada ne znaju sta bi rekli onda daju dislajke i pocnu se predstavljati kao Srbi ili Hrvati i davati sebi "lajkove", a drugima "dislajke" da sakriju komentare koji im tesko padaju. Razumljivo, jer tesko se suociti sa istinom i priznati sebi da im vise ne ide i ne mogu nikoga vise da varaju i lazu, dok se obruc oko njih se sve vise i sve brze stisce, a dolazi na red procesuiranje njihovih ratnih zlocina. Sad je pitanje sta uraditi kada ne mogu vise pobjeci od istine laganjem i sebe i drugih, jer su prokockali dobru volju svijeta i vise im NISTA ne pali, posebno ne prijetnje terorizmom. Da li ce nastaviti Alijinim stopama Deklaracije ili ce se okrenuti Europi? I sami su svjesni koliko su podijeljeni, a takvih oprecnih stavova moraju biti zajedno s jedne strane zbijeni na 12% okruzeni narodima koje su protjerali i opljackali , a s druge strane izmedju Hamasa i Fataha BiH. Vrlo nezahvalan polozaj, ali sami su se tu doveli, pa ih nije zaliti.
http://www.youtube.com/watch?v=Giroz2mWUkk
meni je u mojoj banjaluckoj enklavi lepo. Dodik nas hrani mrznjom i fasizmom, a inace jedemo korenje. Sve vise nezaposlenih u suncanom entitetu nasem. Ziveo dodik. Nas heroj..
popio si ti nesto jace sto je haram sine, a ne ide ti vracanje korjenima, nisi ti kusta, za to treba malo inteligencije sto ti nemas
zalazete se za bosanski jezik u susjednim zemljama, a u bih konstitutivnom narodu opstruirate kanal na hrvatskom jeziku
ja pisem sve komentare, popio sam malo vise cacine pisake pa malo haluciniram i pisem lazi da bi obmanuo sebe i druge.. Ziveli..
zalazete se za bosanski jezik u susjednim zemljama, a u bih konstitutivnom narodu opstruirate kanal na hrvatskom jeziku
sve sto si nabrojao mogu samo reci I TO JE BIH nazalost.a sto se tice tvog komenta na respekt I TO JE BIH nazalost.u bih svi imaju oraha u djpovima neko vise neko manje.ljudi osnovase sud za to i procesuju i trebaju. sto se tice naoruzavanja.hrvatska je otudjila 90% naouruzanja koje je bilo namijenjeno bih to znaju i ptice na grani a dostava je i prekinuta u toku hvo i rbih sukoba.gadan je ovaj nas rat bio
samo ti znas istinu i citav svijet je blesav.pa da si normalan zabio bi tu glavu u pijesak od stida.zna se kako ste etiketirani u citavom svijetu.bulumenta vasih lezi za teske ratne zlocine ili tek cekaju na presude.sam sebe uvjeravas da je mlijeko crno pa pokusavas i druge.pateticar i demagog ;)
@ @ @@HZ HB Nakon što ste vi i Zelene Beretke grebali pred vratima HDZ-a u Sarajevu da bi vas naoružali, što i jesu učinili, nakon Kazana, nakon grafita "Odavde do Irana biće zemlja muslmana, odavde do Trsta ni križa, ni krsta", nakon što ste smjestili Khalid Sheik Muhameda na Bjelave broj 7 odakle je planirao 9-11, nakon Ševa, vi govorite o nekakvom respektu! Dobićete upravo onakav kakav ste pružili.
Cenzus znaci POPIS, a ne cenzura. To je ono od cega godinama bjezite ne bi li sakrili genocid koji ste pocinili nad ne-muslimanima u BiH. Do godine koju si naveo ne vjerujem da ce vas ostati ni 1% u Europi. Ne drzite se prisege pri uzimanju drzavljanstva, ako ste i dovoljno pismeni da shvatite na sta stavljate potpis. A vasi snovi o tome kako ce islam zavladati svijetom mogu vas samo odvesti u belaj kakvog se najvise bojite, jer vi pozivate na nasilno rusenje poretka. Sto se tice ostale "argumentacije" obrati se prvom slobodnom hodzi, jer sa vjerskim fanaticima ispranog mozga nemam namjeru ulaziti u rasprave. Neka se vama bavi nadlezna putnicka agencija sa popularnim aranzmanima na Kubi. Oni i jesu za to tu.