Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz zgrade FUP-a u Sarajevu nestali dokumenti o slucaju Hekleri i dokumentacija o ubistvu Joze Leutara.Vidim da see ovom portalu ne objavlljuje.
@dragandjogic neko posudio za diplomski
Haha, pa mislio sam da ne moze gore nego kod nas, al cini se da moze :)))
Dajte ljudima po smartphone i besplatan internet. Više nikad nećete imati problema i možete ih yebavati kako hoćete. Niko neće ni primijetiti da je yeban.
kad ce kod nas narodu prekipti,izgleda nikad,znaju oni kako se kuha na tihoj vatri
VRATITE NAM PALICE !!!
Bojim se da ovo makedonsko proljeće ne uhvati maha pa preraste u balkansko
Napeto ko u ćenifi i na čučavcu. Sad him smetaju štitovi makedonske pogane policije anije him smetalo dok su tukli i suzavac bacali na onaj nesretan narod iz Sirie
@Jiaogulan eto sirijci u tebe gledaju 😊 imaju sirijci vise skole od tebe.hoce i stanovnici beca svoj grad cist od vas balkanaca.eto ti starosjedilac becha otac te vjestacki j*bo
@Jiaogulan vjerovatno si ciste arijevske krvi?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isti scenarij kao i kod nas, neko ove proteste organizuje iz vana, čim premijer ne igra po Eu pravilima
Jajima treba da gađaju svog premijera koji je veći lopov čak i od ovih naših!
pa hocetel vi ista drugo objavljivat il samo politiku . pa niko normalan ovo ne cita . meni se licno JƏBE za ovo