Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"izbo sedmericu mladića"
dobro jutro ne radnici
Srbin Srbinu Sisa Spolovilo
s.rpski krscanski terorizam
Ovim papcima iz BiH koji su išli u W.C (White City) na doček nove godine. Idite vi opet u taj bolesni grad,možda će te da dobijete i koji metak u vaš pederski pakaš!!!!
On je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva??? molim... teskog ubistva...jel t6 kao nesto gore od 'laganog' ubistva....novinarcici natrag u prvi osnovne...strasno :/
Njihe trajica izboli sedmericu.
mirza malo si usporen da se lijepo izrazim, dijeca se svaki dan bodu u sarajevu pa niko ne kaze da su svi m.uslimani koljaci. dodji sebi dijete drago
Dokaz da su svi srbu KOLJAČI !
Kako lako doci do novca .. Pogledaj te ovaj video i sve ce vam biti jasno http://www.youtube.com/watch?v=y8fakYjgonw
svi koji su mi dali negativo nek mi se napuše
pa nemojte tako... omaklo se čovjeku
A de mi reci da li ti smatraš da se Isa a.s. a.k.a. Isus rodio? Druga stvar je Uskrs/Vaskrs, ali zašto ne čestitati rođenje Božijeg Poslanika a.s. pripadniku druge vjere?
srbin srbinu satra sestru,može i ovako
Aj priznaj munare ti bil' ti onako iz nehata dao _g__u__z__e_ Ibn-Kajjimu?
Pod hitno kod doktora da ti prekontrolise mosnice ...
Citam ove komentare i sve nesto kontam kako se kaze jednina od kikirikija, kikirik ?