Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neko da vjeruje u ovo ??!!!
@Consigliere3 moze biti svasta........mediji su mocno oruzje
@Consigliere3 Niko ziv ne vjeruje balkanskim Varvarima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjački nacionalisti se na Klixu komentarima uspješno bore da se svaki Srbin u Bosni osjeti ugroženo. U suštini poručujete ovim komentarima da Srbe treba ubijati jer su Srbi.
@MatijaCG @MatijaCG Kosovo je proglasilo nezavisnost koju je priznalo preko 100 drzava na svijetu, ukljucujuci skoro sve drzave zapadnog svijeta. Kad je tzv.''RS'' proglasila nezavinost i koliko ju je drzava priznalo? Shvatas li sada ikako koliko si glup?
sramota ... https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
bolje bi klixu bilo da prenese kako ciste nase divne ceste ... https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
vELIKOSRPSKI RECEPT ZA IZAZIVANJE NEREDA
Naoruzani Albanci upali su naoruzano ....
KOSOVO REPUBLJIK!
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Kako se ložite na dezinformaciju...
Koliko providna namještaljka.. 😂 Sa BIA, policijom, Žandarmerijom , koje imaju resurse da muva ne proleti... Žalosno je koliko se Vučić igra i kompromituje sistem bezbjednosti zbog nejasnih,kratkoročnih političkih ciljeva. Isti ljudi rade iste stvari kao i prije 20 godina..
Okreće se kolo sreće samo mi sad ove genocidase da napadnemo
Kako kazu srbijanci na portalima ..krenulo je .... sta je krenulo, znaju oni ... poznata je srpska politika zastrasivanja i izazivanja kriza ... ogranicenog intenziteta .. Ovaj fol napad koji su u isti tren sinhronizirano i isto prenijeli poznati srpski portali pokazuke stupanj koordinacuje ... Kao prvo siptari nemaju sta tu traziti niti mogu doci, i to je kalsicno izazivanje krize koju forsira vucic... isto to treba mile da radi u BiH nije djabe svako malo u BG..
sukobi ogran.intenziteta kako su vec najavili englezi ili ti dom lordova ... pa onda mile treba da zapisa granice i ide se na podjelu teritorija rs za kosovo... prica o srpstvu na kosovu je suplja... Olivera I. nisu ubili siptari, najvise je s etao zna se kome... ne zanimaju njih ljudi.. srbi na kosovu da su pametni manje bi slusali vucica u Sanu a vise sebe..
Ovo su najvjerovatnije srbi napravili da insceniraju povod za sukob jer nemaju sanse za bilo kakvim dogovorom
Jasta sve laz kao : Svatovi u sarajevu Kao balije bacaju srbe lavovima u zoo-pionirska Pa kao mudzahedini pobise sve Pa kao nas citav svijet pomaze i dobijamo oruzje a nama embargo od tih istih pomagaca. Pa laz markale da se sami ubijamo
Nema zezanja sa Albancima