Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast tim ljudima koji mogu da rade te eshumacije ja to ne bi mogao nema tih para
Bio je veliki covjek,islamsko ucenje je imao u malom prstu.Mnoge stvari nisam znao sve dok on nije objasnio. Racionalan,realan u stavovima i razmisljanjima Ljudi njegovog kalibra nam bas danas trebaju Zao mi je sto ga licno nisam upoznao! Nadam se u Boga da pociva u miru.
A ne u N am da može iznenada umrijeti od teških metala, al eto, stres, za porodicu nanovo. Čuj Usama ime čudno
Svasta se pise ali ova stranka kao i pokojni Zukorlic su podrzavali Vucica a zato im niko nista nije smeo u Pazaru. Osumnjicen ce biti Ugljanin ako i bude neko.
Nekom u Smrdiji je smetao ovako pametan čovjek. Zna se i kome. Pičkoustom i ostalima oko njega.
Aha, jašta je... baš im je predstavljao problem. Budi, ba, realan. Lokalni krimos je to...
Srbija ga nikad nebi ubila , on je okrenuo Muslimane u Srbiji da podrzavaju i glasaju za Vucica kao sto je i on sam Podrzavao i Branio Vucica !
Ubila ga je!
Mnogi su vjerovali Pfizeru i zavrsili karijeru. Postavlja se pitanje, koja mu je doza presudila.
To za Pfizera apsolutno tacno
Tražimo istinu!
Krrezubii antivakseri su govorili da je umro od vakcine.
Zasto bi Srbija bila toliko glupa da truje nekog kvazi-intelektualca i muslimanskog Deretica? Covjek koji je govorio da je Tesla bio musliman, zagovarao islamsku drzavu, tj. kalifat, to bi bio mnogo gluplji potez nego da ga jednostavno pustis da razotkriva sebe i "religiju mira" :)
Da ne pomislite da sam proŠešelj ali razmislite što je prvi izjavio da misli da je otrovan?! Treba to ispitati kome je smetao.
Niko ga nikad nije pobjedio u diskusijama. Najbolji jezik u Bošnjaka
Razvalila ga je ona zenska iz stranke Zavetnici, na kojim si ti drogama? Nema mu djehenema, zena mu presudila.
Ovo je trebalo uraditi odmah a ne sad.Taj što je to uradio mislio pojeo vuk magarca.Istina uvijek izadje na vidjelo vidjecemo šta će bit
JEL SE IKO zapitao od ULEME jel ovo po zaslugama jos i na lijepom ramazanu vaditi iz kabura !!! SVASTA ....pita se covjek ko je tu vise zgrijesio ili zasluzio.. I na kraju sta imate od toga i vi i rahmetlija sve i da nadjete da je otrovan !!!
U cijeloj ovoj prici previse stvari nema smisla. Zasto nije bilo odmah obdukcije? Zasto se ne navede ime laboratorije (vec neka)? Po svemu sudeci, nekome je smetao. Ali ovo sto se radi nema nikakvog smisla. Podsjeca na SDA javashluk.
šta se čudite,pa pogledajte srpske vođe kroz historiju,skoro svi su ili ubijeni ili otrovani,malo je srba normalnih,možda 5%maximalno,nisu oni sa sobom još raščistili dali su paganski srbi ili pravoslavni srbi,u njima se još bore perun i hrist,uglavnom pobjedi perun koji uništava sve okolo sebe.