Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska ide u EU na robovanje, a Bosna ostaje nezavisna kao Švajcarska i Norveška.
Ma ja, biće da uzmu od svega po pola kao i u periodu 91 - 95. Pa onda kući u BiH. A bili smo tako blizu EU. " HVALA" SEDMORICI VELIČANSTVENIH" I VAS ĆEMO .....2013 u Oktobru.
ja sam sad gradzanin europske unije jer imam hrvatski pasos-a vi bosnjaci i srbi nacekat ce te se da budete evropska unija--imam ja i bosanski pasos i najvjerovatnije cu ga baciti jer .inace zivim u sarajevu i moj komsija dzafer ceda pukne od muke jer ja sam sad gradzanin europske unije a on i dalje ostaje gradzanin samo bosne---
Ma šta ima "građanine". I ja sam građanin EU, inače živim u Rijeci i Zenici od 2002. godine, Bošnjak sam i državljanin dvije zemlje koje su mi jako drage, BiH i Hrvatske. Inače, najveća uživancija mi je gledati bh. Hrvate kako pucaju od od kada shvate da je jedan "zatucani" Bošnjak ispadne veći Hrvat od njih. To je neprocijenjivo, makar se ja lično nikada nisam osjećao kao Hrvat. Što se tiče bh. pasoša, jako ga uspješno koristim od 2011. pri svojim poslovnim putovanjima. Više je bio u opticaju od putovnice, koju sam koristio samo pri putovanju u Britaniju i Kanadu. Šteta ti je da baciš. Nikad ne znaš kad može zatrebati.
Ante, nemoj biti bezobrazan - znas i sam koliko su muke i problema sve do jucer stvarali Hrvatskoj Slovenci koji su se ponasali bahato, beskrupulozno i krajnje bezobrazno. Hrvatska drzava je vise puta u javnosti naglasila da nikada, bas nikada nece koristi svoje clanstvo u EU kao instrument ucjene pri suradnji sa susjedima jer je to nesto sramotno i nekorektno sto je dugorocno degradiralo slovensko-hrvatske odnose. Na kraju krajeva, i BiH i Srbija ce jednioga dana u EU i trebat ce ljudima jednoga dana pogledati u lice cista obraza. Cinjenica je da u BiH, pored 500,000 Hrvata, trentno ima isto toliko dodatnih hrvatskih drzavljana nehrvata (uglavnom Bosnjaka i srpskih izbjeglica iz HR), pa je jedna cetvrtina BiH vec u EU, a pouzdano znam da Hrvatska - prije uspostave Schengena treba naporaviti reviziju i oduzimanje drzavljanstava koje su dobili mnogi i u BiH na osnovu svojega laznog iskaza o nacionalnosti. Sve ce biti jasnije nakon popisa stanovnistva u BiH kada se utvrde neke brojke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo je rec' da sam se nasikiro!