Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još jedan dokaz da ova nakaradna iz.drkotina nema državnost jeste činjenica... da svaki uhljup predsjednik drzave, vlade, ministar, moze da ti dodje u državu u bilo kojem momentu i da hoda po njoj po VLASTITOM PROTOKOLU a ne po protokolu koju ti domaćin odredi tj predlozi! eto toliko o referendumu 92-ge i proglasenju nekakve nezavisnosti...sluzi ko vijoleta toalet papir!
tako to radi nas Zlaja ministar vanjskih poslova. kladim se da ce Milanovića oslovljavati Zoki kao što je Dodika Mićo
netreba mu dozvoliti u bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jasmila, jel može ovaj u posjetu BiH...
jel' pitao Jasmilu, da li je odobrila ovaj dolazak?
veoma je lijepo kada u posjetu dolazi premijer iz susjedne nam drzave, ali mi nije jasno da nece obici i druge gradove npr. Banjaluka pa i tamo ima bosnskih hrvata, katolika, dakle vrsi se segregacija ko na americkom jugu... jos malo imati cemo : ulaz samo za hrvate, samo bosnjaci, ulaz samo za srbe, ulaz za ostale... eto gdje odosmo.....da ne kazem gdje.
Odličan potez. Hrvati u BiH nemaju nikakva prava, a regije gdje Hrvati žive su najrazvijenije u BiH. Naša vlada treba štiti Hrvate u BiH. I treba se boriti za njih. Mislim da je sada pravo vrijeme za to!
koji ces nam ku*ac
U Žepče je Dobrodošao
SODOMA PASALUCKI CETO JEBI ti seselj MAMU SEKU I SVE
DOBRO DOSAO MILANOVICU U BIH TREBA GA DOCEKATI KAO PREMIJERA I COVJEKA KOJI JE ODBIO DA ODE CETNICIMA U PASALUK SVAKA CAST MILANOVICU
Srbi i Hrvati ce kad tad opet zaratiti, a to sto jedni placaju clanarinu koje kakvim interes organizacijama, je bacanje novca kroz prozor, jer niko nece zivce sebi kidati zborg Blakanskih plementa, nesuglasnica i plastificiranih drzavica, jedino sto ce opet BiH i region ispastati zbog poluspimenjaka i s jedne i druge strane. Hrvatska misli sad ce EU se baviti koje kakvim demagogijama, a i Srbija misli, da ce je Rusija stiti, hoce kad uvedu "rublje" kao prlatno sredstvo.
Zoki jadan ne zna gdje udara. A kraj mu se blizi. K`o i Lagumdziji. Daj boze da naprave sto manje stete.
sve su ovo bivis komunisti samo sad su promjenili odjela
ja mislim da ce mo sad uznapredovat ono drama 100 god bjezat od USA,,ZOKI je veliki prince of CROTIA,,, ovaj ovi koji nesto pisu da sporicu republiku BIH,,,zive u njoj,,,OVAJ STA VAM PISE NA RODNIM LISTOVIMA I PASOSIMA,,,