Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako, sta, ja jos u sorcu. Vratite mi ljeto.
gori bukovina gori cerovina pucketa
Molim te Boze, zaobidji BIH sa poplavama, snijegom, sa zemljotresima...
sta fali snijegu ? odes s porodicom na Vlasic i Bjelasnicu
Inace je u BiH snijeg nesvakidasnja pojava zimi.
Putine, odvrći pipe, heljp, heljp...... :(
Sladić je predvidio isto na Bjelašnici! Smrznućemo se u septembru, ni klima nam ne ide na ruku...a o grijanju...šta li na s čeka?
Da li iko u ovoj državi razmislja kako ce narod u ovom haosu od života preživjeti zimu. Biti gladan u toplom i biti gladan u ledari nije isto. Mnoge porodice sa malom djecom, starcima i bolesnim. Kako? A skladišta sa ogrevom truhnu. Gdje si Fadile i zasto niko nista ne poduzima
Skladiste sa ogrevom ne truhne nego se susi, druga stvar sto oni slazu satru i zele da exportuju po vecoj cijeni nego da prodaju na domacem trzistu.. A da li taj narod prioritira da trosi pare na voznju autom i na godisnje odmore umjesto da se obezbjedi za zimu? Svako vidi kakva zima ide
Ah to globalno zatupljenje!
otkud snijeg ranije prosle godine u oktobru se suncala raja
Može li mi neko napisati kako se zove moderator Bloo sa forum klix.ba?
Drazen
nema više proljeća i jeseni,samo što je zima za 4 mjeseca duža od ljeta
Da hoće sudnji dan da pomete ovaj hamelj od ljudi
kupite vi svjeća ili fenjer
Treba uzet 100 kila brasna i 20L ulja za svaki slucaj da ne zafali
Malo je dvaest L, ja ispod petobe ne bih isao.
Ja ne znam ko ove silne ideje ima oa idu komentari tipa " U sumu pa sami sebi " , " Prestacemo pelet ". Pa hajte vi u sumi sami pa u tvorza jbg lagano.Pa kada posjecete nase lijepe sume bicete zagrijani u zatvorskoj celiji. Kukate na SDA I VLAST DA SU LOPOVI pa kakve su vase ideje.P.s sto se tice peleta , cjena bujrum struja , konvektori.
Waooooo pao snijeg na planini!!!
Amidza Putin trlja ruke
Treba ulja i brašns kupit