Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti Smrdijanci su zlo najvece na planeti, stoka
Bolesni gen.
Udrite tu bagru iz srbije
Nijesu iz SRB, iz CG su. Grobari.
Sa popovima i navijačima??? Sve poznato iz doba Miloševića i Arkana. No, sada je situacija da se napada na suverenitet i samostalnost države koja je u UN, NATO i za koji dan u EU, a ne bilo koje države. Beograd je zajedno sa Dodikom na veoma opasnom skliskom terenu koji nagnut kontra "Velike" Srbije potpuno okružene državama iz EU i NATO!
Ne moze biti da niko na Balkanu ne valja-a,da samo Svrbi valjaju!? Ne pricaju - ne zele dobro nikome i uporno tvrde suprotno..Sve sto sam stariji vjerujem da su nastali samo da bi drugog ..ajebavali i nista drugo.
Taman ste u dobar cas to uradili..glupani sad ce vas Milo kazniti po 4y5 godina..pa se marisite sa Crnogorcima u zatvoru Spuz..lijepo ce vam biti sa naj vecim ljudima na svijetu i jos u celiji..joj..pa onda se mangupisite ..enocidasi.
Navijači su utrčali na teren...
Dr Franjo Tuđman je bio predsjednik Partizana
Srbi su 100 puts gori od onih migranata na Grčkoj granici
Debili!
To su oni koji govore za Cg da su jedan narod??
Ove divljake vlahe kolektivno premjestiti u neki što udaljeniji rezervat od civilizacije kao što su ih Turci premjestili ovdje kod nas...Prave Srbe ako ih ima ostaviti....
Stoka, gdje god dodje odma belaj napravi
Vjerovatno su polozili ispit edukacije u SPC. Koliko se vidi da su ispunili sve norme
Probudim se, pogledam ovu vijest o prekodrinskim divljacima i zahvalim se na sabahu dragome Alahu sto nisam Dzikhan.
Kako bi ih sad izlomio