Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se svijet opskrbljuje dezinfekcijskim sredstvima, maskama i dok u trgovinama u strahu nestaju posljednje zalihe hrane istovremeno bez spomena u medijima, svakodnevno umiru djeca i to ne od virusa nego od najsirovije – gladi. U posljednja 24 sata od gladi je preminulo 8.000 djece osnovnoškolske dobi, i ova tragična brojka je dva puta veća od broja stradalih od korona virusa u cijelokupnom vremenskom razdoblju od njegove pojave pa do danas u svijetu.
Sta vam je ljudi, i kod nas ce se za 7-10 dana pojaviti veliki broj ljudi, jer zarazeni prenose dok je virus u tzv inkubaciji.
Jos malo i pola drzave zarazeno
Taj "rast" ovisi od toga zapravo koliko se ljudi usudi testirati nakon što počne sumnjati. E sad, pitanje je gdje smo mi tu što se tiče testiranja...
Rdeči križ
Slovenija je ekspresna i transparentna. Brzo su ustanovili i prijavili broj. Da li smo mi ekspresni i transparentni. Ako se desi tkz. outbreak, ne pise nam se dobro.
@Dezmond slovenci su vam masovno skijali u italiji u februaru. Bio raspust, dobre staze. Drukcije ne znam objasniti.