Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- Stefanović je novinarima rekao je da je riječ o rekordnoj zapljeni, ne samo u Srbiji već i regiji. Lako im je biti regionalni rekorder u zapljenama kad su BiH i na Kosovu najstože zabranjenje sve istrage. Eno čim uhapsiše HAradinaja oslobodiše Keljmendija ! Nestadoše mu dokazi ko Draganu Ćoviću iz spisa tužioca nakon osude ! :)))
Kazete marihuana, to je trava bolan, Vojvodjani farmeri prevozili travu da nahrane svoju stoku.
A zašto kazati da se u Srbiji najbolje bore protiv narkomafije, zašto ne reći da je tamo najviše narkomana i najviše narkotika ...???
Kako to da mi gradjani nikada ne pronadjemo ovako nesto...
A kirbas digo halabuku 7.2.2014.oko 12 kila skanka😂😂😂
Neka podijele narodu. Svakom po 15-20 grama, i posta ce, bar na kratko, normalna drzava sa normalnim ljudima.
Baš sranje. Sad možemo očekivati u skorijem periodu desničarenje iz Srbije, ta tona veselice je mogla mjesec dana držati pacifizam kod Srba i mir na Balkanu. Kad ste nenapušeni pretvarate se u Šešelja xD
U Holandiji bi od ovoga zaradili legalni proizvodjaci i prodavaci a posto je ovo oko 5 miliona trzisne vrijednosti, recimo da se stavi porez od nekih 30% drzava bi zaradila 1,5 miliona. Znaci, zaposlis uzgajivace, pa onda prodavace. Svi oni bi imali vrlo vjerovatno nadprosjecne plate, drzava dobija porez a pretpostavljam da bi se i vidici ljudima otvorili :) Mozda bi prestali glasat za lopove i bagru :D
predsjednicka kampanja je u toku... samo kazem..
sve ce to opet na trziste samo drugi gazda
narkomani, dileri spavate li mirno ?
Cuj narkoman na skanku xD HAhahAhahah dobar troll xD
ja se u to ne razumijem sve su ista govna koja truju. a vi koji to koristite vidim fino baratate kako sta @krokodilskesuze jesi se pomirio s tim da ste manji ?