Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma foliraju da im vlada da nove pogodnosti koje su inače davno dogovorene (i plaćene). Isto kao sa cestama. Još malo Hrvati će plaćati kiriju što uopšte žive tamo. Naravno, sve ovo čeka i nas kad uđemo u EU. Akobogda.
Hrvatska zasluzuje ovakvo nesto,godinama su se trudili zaduzivali i gradili Hrvatsku i na kraju i mse isplatilo ulaskom u EU a jos da nisu imali lopove na vlasti bili bi i u boljoj sitVaciji
ha bosnje jel vam godra, nek komsiji crkne krava :D
a sta si ti?? bivsi Bosnjak ?? ako si iz BiH mozes biti samo Bosnjak,u BiH su bili samo Bosnjaci do dolaska turaka a onda su srbi protjerani u BiH a Bosnajci katolici mahom primili ISlam
Francuzi grade aerodrom u ZG? Ma propast ćete ko Juga zajedno sa EU, a još smo imali gigante od firmi koje su gradile ne samo kući, nego i na strani tj. inostranstvu.
Sta ja znam, ali meni vise zvuci da su Francuzi digli ruke, jer Slovenija je u punom procesu prosirenja svog aerodorma. Na kraju krajeva svaka drzava ima svoje planove i ciljeve, ali za investitora je cilj da ima masnu proviziju, sto ja licnu nevidim u ZG aerodormu. Bolje i po mojoj proceni bi bilo, da su investirali u Splitski aerodrom, jer Hrvatska je turisticka zemlja. Zagreb nije nikakva city atrakcija, nije to Barcelona, Berlin ili London. Jedno je biti idealista a sasvim deseto realista. Ipak realno treba gledati na stvari.
...mogli bi ga proirit'...u kaštelanski zaljev...
Pa nije pod znakom pitanja ako je ivestitor kokuz. Nema investicije. A što se tiče zračne luke u Zagrebu, za glavni grad jedne članice EU fakat je bezzzz.
Sta drugo ocekivat od zlocinacke HDZ stranke koju je utemeljio zlocinacki general, Franjo Tudjman. Sva sreca nema ga vise na ovom svijetu da provodi zlocinacki Tudjmanizam.
...ne sekiraj se...tu je crni marko, prvi žbir u hrvata :)
cuj ove budale da nije tudmana bilo imo mi 5 srebrenica a ne jednu !!!!
...codename "sanader"...