Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puca se kod Zvečana.
Spanski premijer nam je rekao da je za nas najbolje da bude mir na Kosovu.Ne budimo naivni i ne navijajmo za otcjepljenje koje bi dovelo ovamo do belaja.
https://www.youtube.com/shorts/toIhnTa2rQk
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo li vam rat sve nisam se najeo ko cojek ni dozivio nista lijepo jos od kraja onog a vi pocinjete novi sve hapsi i protjeraj sa balkana .
Prvo Kosovo nije međunardno priznata država, i nije prihvaćena kao zemlja ni od strane UN-a.Upravo zbog rezolucije Un-a 1244 Kosovo kao pokrajina nema pravo na proglašavanje nezavisnosti. Lp.
O chipsa moter poskupit ce u As-u onda burek s povljakom
Srbija kada resi pitanje sa siptarima, podhitno treba dati punu podrsku HRVATSKOJ i njenoj borbi gde ce HERCEG BOSNA da postane deo HRVATSKE.
Imam osječaj da če ih Putin naguzuiti i reči da krenu vojno da to riješe a da če im on čuvati leđa..Uskoro gledamo svi srbi u jednoj državi Srbiji....Umjesto da tamošnji srbi sjednu sa kosovarima i riješe stvari bez petljavine BG...Ovako če samo popušiti obično meso za ratovanje.
KOsovo je divlje bilo i ostalo. Pamtim 1987 idsli mi na takmicenje u Teakwondou u Pristinu. Kad je takmicenje zavrsilo izbusili nam gume na autobusima, a sve stvari iz svlacionica pokrali. E to su vam dobri Albanci... Bilo stoka, i ostali stoka.
Primitivan narod
Srbi su najpoganiji ljudi sa Rusijom,Grckom,Armenijom i drugim ne muslimanskim drzava da vas hoce NATO sravnit sa zemljom sto bih volio vidjet
Mnogo si zadojen mrznjom, jadan, primitivan, malishan prokleti :)
Svetosavci otvoreno govore o protjerivanju Albanaca sa vekovne srpske zemlje. I mi ubrzo dolazimo na red. Smite,nameci IZ, moramo sto prije formirati jedinstven front protiv srpskog ludila, koji se ponovo aktivirao! Podrska 🇽🇰
Gdje ona tenkovsk sila iz 90 tih. Ostale su im samo svirene 😂😂
Nepismen si bolan gledaj tv bolje jer neznaš pisat
Al su rusi krenuli u širenje propagande i lažnih vijesti na socijalnim mrežama: ''Nekoliko žrtava sa srpske strane, vojska Srbije dovukla tenkove, avione'' (ne znam samo koje avione? Mozda u dijelovima). Bla, bla, bla.
Hajde ROSU taj kamion rasturi u hiljdu komada. Srbi u srbijicu i tamo srbujte.
Kosovo do Sljemena
1991 Od Vardara do Triglava.....2022 Od Loznice do Smedereva.....PAMETNOM DOSTA
I od Loznice do Smedereva, opet veca drzava od tvoje :)
pocetak raspada srbije
Politicari dizu tenzije normalni narod zivi normalno 😁