Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da bi Miljacka izbacila nesto drugo...
fino sam ti reko da ne preskaćeš ljekove, saću morat reć bolnićarima da te opet vezuju, ne zamjerite mu raja, tako ga m.a.t.er rodila, a b.a.b.o ga m.la.ti.io po g.la.vuši od ćetvrte godine Dr. mr. pr. Kalauzovič, Jagomir
A jeste dobro kad se priroda sveti.
A šta je Nezir krivo rekao? I gdje je pogriješio sa č i ć? Čovjek je skroz smireno napisao komentar kojim je izrazio svoje mišljenje.
Sramotno i žalosno...imaš comp., internet a nepismen si...(upotreba \"č\" i \"ć\" je za tebe naučna fantastika!). Opismeni se, pa onda ostavljaj komentare... ;-)
Nezir 09.02.2012. u 10:11 a ti si vjerojatno malo pukao?
Pišite hrvatski i bosanski, a ne srpski.
ja vama velim ovo je uvertira u smak svita a vi kako hoćete...
\"Većinu izbačene ribe ostrvljani su pokupili i iskoristiće je za jelo\" jok, nego će je bacit u smeće. pa pročitate li vi ikad šta pišete? zamislite da vam s neba u tanjur padne deset u pola, s jogurtom ili kefirom, šta biste uradili?
Na Pagu uvijek spica!
Na tom Pagu su sigurno dobri vjernici, jer za vjernika nema straha od neimaštine, A.llah će dati nafaku svima koji je budu zaslužili. Za nafakom ne trebamo trčati jer se može desiti da je iz te pohlepe nikada ne stignemo, u nafaku treba vjerovati i ona će sama nas pronaći.
HAHAHAHAHAHA djaba riba nemoras pecati , da hoče vako puhnut u po miljacke !!!