Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naseg cojka uhapsilO bakireee..
padose bakljave i tuljumbe, pade i karadzordzeva snicla, pade medj njima i jedan bosnjo. :))
pa ko ih uhapsi :)
LjoLj
Kod nas se 59 policajaca ne treba bojati. Kad se svi zakunu na korupciju. ENO BAKIR POMILOVAO minsitra policije HNK koji je registrovao ukradena vozila !!! Kako ba ministar policije kriminalac a pomilovao ga član Predsjedništva BiH !! ??? Pa nije krao samo od muslimana , što ne bi ????? OSim toga nedavno su potpisali i NULTI STEPEN KORUPCIJE POLICIJE U BIH, a da mu ministar polcije bude u zatvoru radi korupcije ??? KO ĆE BITI SVE KAD BUDE PRIMJENJEN NULTI STEPEN ?
A koji glasi: NE MOŽE SE VIŠE KRASTI NI ZA DRUGE, a dosad se otkako ga je BAkirov babo delinično uveo kao svoju uredbu sa zakonskom snagom o nenultom stepenu korupcije za vrijeme rata ODRŽAO EVO SVE DOSAD !!
kod nas od 4 000 zaposleni bilo bi toliko i uhapseno
Da se ovakva akcija sprovede u BiH bilo bi uhapšeno najmanje 5959 policijskih službenika.