Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su sad svi oni botovi sto su pluvali po Srbima i pisali po Klixu "genocidasi su to" i sl. ? Ma marva je to, za jedan sendvic bi olajavali i rodjenu mater
@Jasmin093Ko A ko pocini genocid u Srebrenici
muslimani, odavno se zna istina da ste krali srpske uniforme...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim nisu požurili da objave imena znači da nisu Srbi ipak...
Citiram "navodno u pitanju osveta za samoubistvo djevojke iz ovog mjesta ranije ove godine." Kako se može napraviti osveta za samoubistvo? pitam za prijatelja.
To se zove ubistvo bjelom rukavicom, očito se vidi da si ne upucen u neke stvari..
Zar nisu Srbi to uradili. Ja prosto ne mogu da vjerujem da to nisu oni.
Jesi vidio kako skrenuse paznju sa likvidacije onog biznismena na autobus,neki narkoman zbog dugova izresetao bus kako bi prekrio dugove a ovi sto su mu naredili time prekrili likvidaciju mafijasa.tako se to radi siptari opasni
Pa šta ima autobus i učenici veze sa samoubistvom djevojke... Nejasno
Djevojka se možda ubila radi nekog iz autobusa i braća/rođaci/otac došo/došli da se osvete. Šta je nejasno?
Kod siptara postoji kanun, to je jedna zakonska knjiga gde pisu propisi u slucaju ako se desi nesto da ljudi reaguju po kanunu. U kanunu pise da je krvna osveta dozvoljena ali samo kod muskaraca, zene se ne ubijaju. Ako neko tvog ubije, imas pravo na krvnu osvetu. Zbog toga mnogo decaka po albaniji sede celi zivot u kuci od straha za neku krvnu osvetu. Familija zrtve moze takodje i da oprosti zlocin i da se pomire. Krvna osveta moze trajati generacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaostali u tri p.m
Osveta za samoubistvo? Kako je ovo moguce?
Siptarska posla
Ah ko vas ne zna . Srali ste u Sloveniji pa popusili . Srali ste u Hrvatskoj pa popusili . Nemoj da pisnete na Kosovu - to je Amerika a ako smete neka onda vasa karina Vucic proba da dodje na Kosovo . Kad vas Rusi naguze kroz Ukrajinu jos ce vam se zavrtit u glavi .
Osveta za samoubojstvo?
Šta bi ono islamski okupatori, šta ste s*ali kad se desila nesreća? Vlasi, Cigani ,Srbi to uradiše, teroristi su to, udaraju samo na nejač. Molićete ove zime za gas kao i za vakcine, samo ovaj ima na kolenima da molite za razliku od vakcina. Za svaku pomoć, na kolena, pa prvo da razmislimo. Ajde sad lepo izvinjenje svim gradjanima Srbije.
Jes ti bre normalan ? Idi begaj i ti i tvoje vakcine,Kakav gas.Svi prelaze na pelet.Idi bestraga.
@thorazian - Jarane, na ovom portalu je puno stranackih botova. Oni su placeni da siju nacionalnu i vjersku mrznju, posto ovcama treba non-stop odvracati paznju s kriminala, korupcije, nepotizma i brojnih malverzacija i afera (respiratore da i ne spominjem). Tako ovi nasi cobani i opstaju na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro da su uhapsili razbojnike . Ovako bi mogli bit kod nas u Bosni ako se separatisti odvoje na silu
Hapsi bagru
Bitno je samo da se nadje pa ko god je a onda na električnu stolicu...