Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vi samo to plasirate, pa slike dočarate na naslovnim stranicama, pa ovo pa ono.. stidite se novinari..gadite mi se zbog ove situacije i vašeg ponašanja
Kazu u srbiji umrla zena od 92 god od corone. Kako neko rece da te pregazi kamion na smart I da ti nađu coronu rekli bi da si umro od corone.
@7seset3 Oni koji su zaraženi sa HIV-om, pa mogu od obične infekcije da umru.. njihova smrt nema veze sa HIV-om nego sa tom infekcijom? Slično je dijabetes i srčani udar.
Bilo je i vrijeme...
Svaki stariji hronicni bolesnik koji je veoma slab će jedva preživjeti običnu gripu , i to se desavalo uvijek i desava se svaki dan ali uvijek se ta smrt pripisivala toj hroničnoj bolesti, osim sada kada je u pitanju gripa covid 19
Kakav spin gdje to ima kosovo 2 miliona stanovnika,novinaru irak iran sirija avganistsn,tu mozes raditi
Kosovo je srce SRBIJEE!!Srbija ce prebroditi ovo za mesec dana nadamo se i molimo bogaa.Zivela SRB,CRNA GORA,MAKEDONIJA.GRCKA,BUGARSKA I RUSIJA!
sanjaj dalje
Ovo je politikaanstvo ? klasic .....svi su do sada bili zdravi ... samo se ceka na koronu fuuuuuuuuuuj
🇧🇦🇽🇰🇧🇦🇽🇰🇧🇦🇽🇰
Neko sa 82 god bi umro i od "obicne" prehlade... a sad se pise uzrok Korona virus!
82 godine, da je i od moždanog preminuo vi bi ste napisali od korone. Koga vi vise hebete.