Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSOVO REPUBLIK! BiH REPUBLIK! HRVATSKA REPUBLIK! CRNA GORA REPUBLIK! SLOVENIJA REPUBLIK! (USKORO) VOJVODINA REPUBLIK! OSTAJE.... BEOGRADSKI PAŠALUK!
Uskoro prijateljska reprezentacija Kosova i Sandzaka.
Hoces da kazes da Vatikan nije stvorio Hrvate i Hrvatsku?
bosanceros 30.04.2012. u 21:06 hahahahahahha,pazi tzv bosnjaka sto analiziraju kretanja a nabili se na 24% rezervata hehehe ____________________________________________________________ Nisu se nabili samo na 24%....zaboravio si svoju m.a.m.u.
haha, baš imaš bisera. kako su ti hrvati mogli bilo šta oteti, kad tu hrvati žive od sedmog stoljeća, dok se vi počinjete naseljavati i postojati kao narod tek sredinom ili krajem 13-0g stoljeća, kad su vas rusi protjerali s njihovih krajeva, neželeći imati zigojnere na svom prostoru.
Lako je meni za Kosovo nego mene nesto drugo muci. Ako se pogleda oblik Hrvatske: http://goo.gl/q9e3m to toliko izgleda vjestacki da i slijepac vidi da su oni nama oteli more. Nema logike da smo mi \"iznad\" mora a da ono nije nase. Ima li i jedna drzava na svijetu da ima ovako vjestacki oblik kao Hrvatska? I fino se vidi po starim kartama da smo mi bili na moru i da su nam ga oteli. http://goo.gl/KdhNU
SNIMKA ŠTA SE DOGAĐA IZA VRATA: http://tinyurl.com/bm4m3nh
Pobiti sve dole i Srbe i Siptare, pa zemlju predati Slovencima da vjezbaju jodlovanje.
@Bosnjastvo \"ali mislim da otvaranje predstavnistva Federacije u Pristini bi moglo znaciti da su Bosnjaci i zvanicno Sarajevo priznali Republiku Kosovo \" Ako otvoris predstvanistvo Federacije u Pristini onda zvanicno Sarajevo sigurno nije priznalo Kosovo. Jedino je onda Federacija priznala Kosovo a to je sasvim dobro. Sto vise razlicitih stavova izmedju Federacije i RS to bolje.
Sta ce sada reci Srbi nakon ovoga: Evropska Unija je zatrazila od preostalih clanica da priznaju nezavisno Kosovo. Te clanice su Spanija i Slovacka, i jos neke, vjerovatno Grcka. Dakle Srbi su mislili da je Spanija na njihovoj strani zbog Baskije i Katalonije. Ipak i to je bilo samo privremeno, jer Spanija je dio EU a nacionalizmi iz 90tih nemaju mjesta u EU. Tako da je Kosovo ipak priznato od svih zemalja saveznica Amerike. Jedino jos Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo, ali mislim da otvaranje predstavnistva Federacije u Pristini bi moglo znaciti da su Bosnjaci i zvanicno Sarajevo priznali Republiku Kosovo
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Ljudska pravaaaa hahahahahahaahahah HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sta rece i ostade ziv HAHAHAHAHA koji moron pa koliko ti imas godina 5? hahahahahahahahahahahaahahahaa ljudska prava hahahahahahahahaaa o boze sta sve pi...rodit nece! Vidim um.iru od brige vec zadnjih 60 g. za prava palestinaca koji zive u otvorenom konc logoru o boze gl.upana pa zar takvi stvarno postoje? I na kosovu je po recima mmf najveca rezerva uglja u vrednosti oko 500mlrd. i boksita i drugih veoma vaznih ruda!
@realno Hahahaha.. Vidi se ko je zatucan! Ne osporavam da Kosovo ima rudnike, svaka ih zemlja ima. Ti rudnici su obična mrvica za Američke i Evropske potrebe, ljudska prava su daleko vrednija. Hvala Bogu, obišo sam sav region i znam o čemu pričam. Jesi ti nekada bio na Kosovo? -ili onako pišeš i podržavaš svoje istomišljenike srpske zablude...
svašta srpska p.i.čk..a rodi..ti si za to najbolji dokaz...sad vidim da je za cijeli svijet bolje što je među Smrdima zavladala bijela kuga...
Pa to je kad gl.up procita pa komentarise nesto o cemu veze nema niti je ikada cuo za to pa onda u svojoj gl.uposti on dru.goga optuzuje gl.uposti!! Svasta pi.. rodi!! RBIH je potpuno u pravu i u vezi ruda i u vezi monsanta i u vezi geostrateskih ciljeva. Zna covek o cemu prica a ko je tebi krivsto si zat.ucan ko noc pa kad vidis dan mislis ja gl.uposti boze sacuvaj!
@RBiH Ništa gluplje nisam pročitao.. :) Čujte mu predpostavke, hahaha! Kakvi rudnici, bolan, kakav ugalj!? - Nemaš ti pojma o Kosovu. Kosovari su se prvi pobulini protiv stvaranja velike Srbije i izrazili nezadovojstvo, jer su bili totalno diskrimovani i bila im uskraćena osnovna ljudska prava... -Zato se Kosovo odvojilo od Srbije, moj prijatelju!
Ti dzihadista si id.iot bez konkurencije! Da da niste a jasenovac,jadovno, pok.olji po istocnoj bosni u II svet. pa pok.olji u I svet to niste bbili vi pa mislili i treci put cete kl.ati bez kazne e pa nece moci izdajice roda svog prokleti ste vekovima. Ti mozes da pricas te pricice maloj deci za laku noc kako su turci doveli Srbe a znas da la.zes samog sebe jer kad dolazi turski ministar u posetu bih on pred svima pa i se.ricem kaze \" Mehmed pasa sokolovic bi bio jos samo jedan obicni SRPSKI seljak da ga osmanlije nisu odvele!! Turci znaju i priznaju ko je ziveo na ovim prostorima i znaju koji su gen.ocid cinili Srbima i sa njihovim nasilnim islamiziranjem dela stanovnistva tada! Zna se ko je bio ovde a ko je poturica a ti izmisljaj do sutra jadnice dzihadosvki. Gl.up si i to dokazujes non stop sa nekakvom kvazi istorijom koja potice od 1993 dalje!!