Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjelo Kosovo
KO se macha lacha traktorom se vracha :D
Samo lagano..okrece se kolo sreće na Balkanu
BRAVO KOSOVO JE REPUBLJIK! SELAM!
Digni ruke od svega nemaš kartu ni do Prištineeee
Tako se to radi!!!
hahah eh evo vam ga sad,Kosovo će prije sviju nas uči u EU hah
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
@lari5 Nešto razmišljam... Jesu li ti Srbi sa novim organima sada Albanci?
Gradjanima Srbije i ne treba pasos za otici na Kosovo jer je sastavni dio Srbije zato i mogu da putuju samo sa licnim kartama ne vidim u cemu je problem.
@dsxx
Kako boljan :D
Zapušketat će se ponovno na Kosovu.
ma ništa od toga, sad bi se moglo i zaginuti prilikom pokušaja pljački... Kosovo ima svoju policiju, a nekad im je jedino oružje bila oklagija ;)
Ovi naše komšije srbi obojili pasoš u crveno i okačili ukradeni vizantiski znak sa 4 C pa misle da će moći po celom svetu kao nekada YU pasoš, a nemogu ni do Prishtine. Činjenica da je razbijena srpska vojska u prvom svetskom ratu u juednom potezu prošla ovaj put preko Albanije skroz do Krfa, i usput počinila masakr nad nedužnim albanskim stanovništvom.
ovi albanci su gori od srba..
Albanci su sila `nebeska` za Srbe!
Tako se pokazuju zubi i tako se bori za državu!
@RaspjevaniSateliti Dosta je nih sa Kosova uzelo srpski pasoš, jer kosovski ne vrijedi. Inače, za prelaz granice je dovoljna lična karta tako da ovo ništa ne znači. Uskoro izbori pa se skupljaju poeni.
ahaaa neka neka