Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi Mujo kod Doktora a na vratima pise: Prvi put 100 maraka, drugi put 50 maraka. Ulazi Mujo i kaze: Evo mene opet, doktore!
@MujoNDHSibenik Kikseru, France, Bulevaru…………..….ujkane ofiran si.
@Helac .... Oteli im prazni bili, bio sam svjedok i neka su.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Normalno kad su nabili cijene ko da je Monte Carlo
E pa eto im sada neka jos dizu cjene i bahati budu,nije samo kod njih more
Klix opsjednut hrvatskim morem a to je hrana krezubim SDA seljacima. Do sad su milion puta pisali o ovome. Opet Hrvatska ima 10X vise turista od bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sljedeće godine biće prazni i kreveti koje 15 godina plaća moja porodica. Puno sriće u bildanju cijena i aroganciji prema gostima. Od sada vise neceme paliti svjetlo poslije 10 nego ćemo samo donijeti pare a vi nas posaljite u 3pm po obićaju.
Garant zbog kobilindine price o islamistima. Haha ima boga
ja u Podgori apartman na na magistrali plaćao 100 eur po nocenju, lakše se uz Bjelašnicu popeti nego do apartmana, ali eto ja glup ispade. konverzija valuta, za 100 KM dobijes 308 kuna a za 50 eura 400 kuna, znači hebu nas kako stignu i opet smo najgori ali sami smo krivo, počevši od mene
Covjek treba biti realan i stvarno privatni smjestaj je preskup a nije toliko vrijedan. Onaj ko moze ide u hotel i imas sve sto pozelis, ali i platis... zato hotel ima svoju cijenu
Koje laži ej, samo prenosite senzacionalističke i loše objave sa indexa. Prije 2 dana je objavljeno da je kolovoz u plusu u odnosu na lani (kada je bio rekordan ikada) a ukupna sezona je 3% u plusu po broju noćenja i čak 14% u prihodima. Jedino je spranj bio 2% u minusu u dolascima. Dakle pričamo samo o službenim podatcima.
Jedan nezadovoljan turist , uskoro postaje 3 , zatim 9 , 27 , 81 , 243 , 729 , 2187
Ne gine vam arapski turizam..jedino oni imaju toliko para na bacanje da dolaze tu isto kao i kod nas da gledaju ova nas brda
Ma hrvatski turizam je smiješan. Nije dovoljno samo imati more i misliti da ćeš se kao država automatsli obogatiti. Austrija koja nema more ima vecu zaradu od ljetnjeg turizma, o zimskom da ne pričamo.
Umjesto da se patite pržeći se ko na ražnju, slušate ciku, vrisku, galamu, jagmite se za mesto na plaži, borite se s komarcima, insektima, vrućinom, opekotinama...za iste pare možete obilaziti najpoželjnije svjetske destinacije, vidjeti spektakularne gradove, obilaziti historijske znamenitosti, diviti se genijalnosti najboljih među nama. Pa vi vidite!
Uzalud vam trud svirači. Danas je kolona od Solina do Omiša u oba smjera. 3% više turista nego lani i 1,7% više noćenja. Predviđeni prihod od turizm 14+ mlrd EUR. Za vrijeme srboslavije, bilo je 2 mlrd. US $. Makarska rivijera, svaki m2 popunjen. Nije Dalmacija za vas. Držite se Turske, Grčke, C.G. Tamo su vam i braca srbi.
Pa porodici os 4 clana je jeftinije na MAJORKU otici nego ja JADRAN
boli me k.rac što su polu prazni !
Gonite se u tpm u tursku i tamo vam je i mjesto
Najgore je sto je more prljavo! 😒
Uskoro ce Kolinda izaci sa demantom i reci da je razlog slabe sezone ekstremni Islam u BiH...