Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je mala kuja.
Obaj bitan ko Ivana Marić
Za vrijeme Miloševića niko nije znao šta su i ko su srbi, da su spremni počiniti zločine, plajčke, silovanja, genocid ali sada to svi znaju, čitav svijet jer postoje činjenice. Milošević je mogao lagati, ali ovaj to više ne može. Vučić je nebitan lik dok got ignoriše činjenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbija se raspada
Srbija ti vakcinise narod debilu, nemate ni za hljeba u federaciji.
Jel moguce da islamizovani Srbi ne mogu da shvate, da Vucic preko svog cuke Vulina ne radi nista drugo, nego pomaze Bakiru. Pa jel moguce da niko ne moze da vidi kakve voleje Vucic nabacuje Bakiru, Milu….Prica o Srpskom Svetu, za kojeg je i malom djetetu jasno da se nece ostvariti, ali je tema vise nego idealna za Bakira da kaze izadje i kaze kako ce on braniti Bosnu od Srspkog Sveta. Vjerovatno kao sto je branio iz trezora. Ocigledno da je Bakir puno zaduzio Vucica sa rusenjem one tuzbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocinje lagano predizborno zamajavanje naroda, srpski svet, nezavisna rs, cjelovita bih, samo ne znam do kada ce narod padati na ove gluposti
Ama brate kad hoće sve Srbe na jednom mestu, ujedinjeni srpski svet, nek idu svi,ma gdje bili, u Srbiju i biće na jednom mestu.
Gadjao djecu snajperom u Sarajevu. Sada ubija svoje vakcinama
❤❤❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤❤❤🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤❤❤
VUČIĆ MASKOTA SAMO ZA PINK TV! ZAR KO NJEGA VISE OZBILJNO SHVATA, OSIM MILETA NARAVNO😉
Kao što sam i rekao: Bošnjaci i šiptari su anomalija na Balksnu, ostaci primitivnog islamsog osvajača. i kao takvi nemaju mesta u Evropi. Isto tako, NEZAVISNA komisija na čelu sa Iraelskim Istoričarem Gideon Grajfom objavila izveštaj. Samo KLIX nema muda da vam prenese, kukavice jedne, e to je suočavanje sa činjenicama. Link: https://incomfis-srebrenica.org/
Kad bi pukla petarda, svi ti ljuti nargila-ratnici-komentatori bi se munjevitom brzinom preselili u Dojčlande i ostale Europe.
vUČIĆ NAREDI vULINU ŠTA ĆE IZJAVITI, A ONDA SE ON POJAVLJUJE KAO GASI POŽAER, PO KO ZNA KOJI PUTA.Bajke za predškolsi uzrast!
Nema dudika nekoliko dana , ali zato pederka sada furaju...u ebote klixe, šaraj malo
zasto da se ogradi i usutka vulina kad mu je on rekao sta da govori
sta se ima ogradjivat kad svi u isto frulu pusu.
De pokusajte objedinit Srbe iz Austrije, Svicarske i Njemacke. Po jedna SAO u svakoj da vidimo kolko ce trajat 😁
Svi su oni uvezani
Hebali svoju majku prljavu, ciganska, vlasku. Rade zlo a drugom podmeću da rade. Progutala vas zemlja dabogda.
Šah beže ne Rise!
Nargila-ANALitičari dočekali svojih pet minuta.