Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a onda mi reci da nisam Hrvat, nego \"katolik iz BiH\".
Hus 16.11.2011. u 15:07 Zar ima 260 000 hrvata u bih...ccc... pa jbt to za jedan dan mozemo istrijebiti...al neka nek se jos malo k..urce HUS MALO NAS JE AL NAS IMA ! DOVOLJNO TOLIKO DA NAS MOZES ZA JEDAN DAN SVE DA POVUCES ZA K.R.C!!
ispravka tocno je podrietla
ovo je smijesno.. glasaju za hrvatski sabor. jos samo sutra da procitam glasali za afganistanski sabor, glede porijekla.
Toliko su glupi ovi komentatori da ne znaju povezati postotak naroda koji ima pravo glasa (općenito i na izborima u Hrvatskoj) sa njegovim ukupnim brojem. Hoću reći, ima nas mnogo više od 264.000, u svakom slučaju dovoljno da vam razjeb.mo planove. Pozdrav iz Lisabona! :)
Mošnje dudlajte mi ga. Ja sam od iduće godine državljanin EU, a vi možete u Arapsku ligu.
Portugal ti je pomutio pamet pa mrznja izlazi iz tebe. Ako samo mrze nas katolike zamisli koliko mrze tebe l.ojavca zivis u ovoj jadnoj drzavi gdje ti 50% drze SRBI, nesmijes ni primirisat na njihov teritorij zato brini svoju brigu, a nas pusti na miru
gdje su te Hrvati?????? nema toliko samo lupaju sifra nema ih 100000 u citavu bosnu.... otisli po svijetu...
Jeste jadni, niste svjesni da HDZ ostavlja vama glasacka mjesta zato sto znaju da ste im vi jedini spas za vlast.. a ne zato sto vas STVARNO smatraju drzavljanjima..hahahhaa ljudi koji zive u HR istinski mrze \"katolike iz BIH\" koji sebe nazivaju hrvatima.:-)))
ma popisaj ih sve po redu
Je*em li vam majk.u UST.ASKU. Zagadjujete nas zrak, go.vna jedna!
IMA IH 260 000 I HOCE SVOJ ENTITET HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OPLAKAH MAJKE MI HAHAHAHAHAHAHA PA VISE CIGANA IMA U BIH.... JOOOOOOJ SOKCI BOLJE SE USUTITE NA VAS NE PROTJERAMO PREKO GRANE!
@ Dejv Upravo tako, jednog dana ,nadam se u skoroj budućnosti sva dvojna državljanstva biti ce ukinuta, ako imas državljanstvo RHrvatske, izvoli placaj porez ovoj državi kao strani državljanin ili obratno. polako, polako, to stupa na snagu cim kukuriku pobijedi, RHrvatska je u tolikim dugovima da nemaju novce ni za sebe a kamoli za financiranje hercegovine
Hrvata tolko ima, da im sva imena mos popamtit...
hahahah eto kolko ih ima...jade jadne 6,9% ahahaahah
a ostalih 250000 je glasalo na proteklim izborima za zeljka komsica, i nije istina da katolici nisu glasali za zeljka komsica evo vam podatak, u naselju gdje ja zivim vecina su katolici zeljko komsic je uvjerljivo dobio glasove za clana predsjednistva niej bilo nijednog glasa za skutorski hdz, i to je cinjenica i ti izdajnici su svjesni toga da zeljka vole katolici u bih i da su oni glasali i kada bi ga onaj glupi zlajoglu pustio da bude predsjednik sdp-a potukao bi sve i uzeo i ovih preostalih 250000 glasova zeljko komsic ok mozda ne bi one iz listice al njih ima 15000 vise navijaca ima fk olimpic tj zene i djevojke od nogometasa :D nego listica stanovnika :D