Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je sud proglasio ubistva u jasenovcu genocidom???
Da li je ovde zabranjeno pitati bilo sta u vezi ubistva 2500 Srba u okolini srebrenice pre jula 1995 i u vezi genocida u Jasenovcu.........????? Ako jeste vi onda lepo \"napisite\" da je to na ovom sajtu zabranjena tema. hvala....
PIPO TURČINE NAPUŠI SE KURČINE
mozete svim Srbima smo da glabate penis i da pjenite ko ovaj Pipo...koji je budi receno pravi primjer jednog Bosnjaka...
Bas mi se svidja Ivo , ima smisla za crni humor, kaže da će predložiti tadicu dogovor ako on dodje na ingau. a u istom mometu kaže da je Kosovo fakt i da će seidiju naravno doći , sto boki uzima cjeli maneverski prostor jer je već izjavio da u to slučaju neće doći !!!! I tako nema dogovora i tužbe ostaju na snazi , ali Ivo lafo pokazao dobru volju , ( kafu kad zakuhas fildzan se ostavlja )
Pipo raspašće ti se BiH, ti si najbolji dokat za to.
Nemoze se drzava raspasti rijecima ,mora se dosta krvi proliti ali i pored toga Bosna je kako vidite stara preko 1000 god.i bit ce je do sudnjega dana.Amin. Nije Bosna Srbija. Srbija se raspada bez borbe na proste faktore,to nevidis jadan.
@@Pipo jeli boga ti amebskog serva iz utrobe drakule?pa ko li to prijeti referendumima,usvajanjem drzavne imovine BiH-e entitetima,visi po nacistickom beogradu po intrukcijama SANU,ko li to opljacka drzavu BiH-u,opstruje svaku reformu i demokratsku funkciju drzave BiH-e!? BiH4EVER!
nema te cijene za koju bi trebalo povući tužbu, ivo to ti je velika greška i padaš mi u očima!!!
Samo tako nastavi, ti i takvi ko ti samo doprinose raspadu ove drzave!
@govor mrznje genocidna srbadijo krvava ti svkodnevno siris govor mrznje protiv Bosnjana ko prvo ko drugo ko brise prefikse gradova Bosanski i hoce da mjenja imena gradova\'pa cak i glavnog grada Sarajeva),ulica,mostova itd...
Pa ljudi vidite da je Mesic nezamjenljiv ,cim je ovaj dobio izbore uz podrsku Mesica okrenuo je curak.Malo je u Evropi politicara da su od rijeci i sa karakterom , postenih i realnih kao Gosp.Mesic.Zivio care Mesicu 100 god.
Sta je Josipovicu.Nisi ni preuzeo vlast a vec se sluzis neistinama. Do jucer si govorio da nema govora, srbi sa tuzbom foliraju. ,ali kad si dobio naredjenja iz EU e sad moze i bez tuzbi. Kako ces tek poceti raditi poslije 18-og veljace. Izgleda da su jaci ti tutori u Hrvatskoj nego u BiH Normalno da ce tuzbe uticati na prijem u EU i Tebi i Tadicu.
Pipo siri govor mrznje i unistava multieticnost bosne i hrcegovine.
@Pipika, opet ga pljugas...ako ako, svaki dan po porciju...