Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vokri mu sto Hrvatska ucestvuje na Euru
jos jedan od nacina da se iskaze ljubav :P
bwhVNo , [url=http://zpvyaedcztdj.com/]zpvyaedcztdj[/url], [link=http://ehmcsjiwhlct.com/]ehmcsjiwhlct[/link], http://yvcjjuoufmlt.com/
sudeci prema ovim komentarima svim juznoslovenskim narodima prijeti bratstvo i jedinstvo zato se svi moramo boriti protiv tog zla
I ja sam o tvom trazenju ralaisljmza koliko i ti o mojim avionima I na kraju zakljucila da si ti trazila frekvenciju na radiju Bas si bila slatka, skroz ozbiljna. Zbunices buduce posjetitelje kad vide ovaj sarmantni pičvajz i povezu sa ozbiljnim nastupom danas.
http://ba.voanews.com/content/smith-05-27-11-122735604/691121.html Evo i kongresmen Smith tvrdi da \'\'ti ljudi imaju psihičkih problema\'\'!
strašno , skandal , odmah povući ambasadora i zatvoriti granice , proterati ono malo srba što je ostalo.
krivo im što josipović neće doći na inauguraciju onome njihovom radikalno-genocidnom čobanu. krivo im je što hrvatska ulazi u EU. krivo im je što se hrvatska plasirala među 16 najboljih na europskom nogometnom prvenstvu. krivo im što su ih turci h.a.n.d.r.i.l.i. 550 godina. krivo im što ih kosovari mlate po svinjskim gujcama. krivo im što su ih bošnjaci potukli u ratu.srbi su obični s.m.r.a.d.o.v.i.. ... krivo im je i što s.m.r.d.e. ko poljska hala.
Ja bih atomsku bombu bacio na njih, zao bi mi bilo kamena.
хахахаха требао сам још који да бацим.
ja informacije :D Dana sa petka na subotu u avliji pored kuce na Bistriku u starom gradu pokakio se pas ! kazao nam je vlasnik kuce duboko iznenađen ! ccc
vasic Ovo je samo bila proba da vidimo doklen moremo dobacit! Iduci put nece bit kamen!
DA OVO JE SRPSKI TERORIZAM GENOCIDNE SRBIJE !!!!
zaboli nas racku
Sigurno im se nije svidjelo kako su u Oluji prosli, pa sada lijece frustracije.
iz provjerenih izvora sam cuo da se i jedan golub, srpski visokoletac, posrao na ulazna vrata ambasade. ali to nece da objave.
NE MOGU DA VJERUJEM DA NAS JE OPTUZIO DA SMO POCINILI RATNE ZLOCINE. FUJ, OVO JE ODVRATNO.