Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekuje te Hrvati Istina je izasla na vidjelo i nevrjedi vise lagati. Vas pogled rata je samo izvor jedne Propagande.Vi ste protjerali narod koji je tamo vjekovima zivijo a ne Srbe iz Srbije.Zato nije tacno da vas je Srbija napala jer su se u Kninskoj Krajini borili Srbi iz Krajine i oni nisu bili Okupatori nego narod koji tamo zivjeo vjekovima kao vecina i borijo se za svoja prava. Oni su na vrjeme vidjeli koliki je F-asista bijo Franjo sto sad polako izlazi na vidjelo i zanali su sta ih ceka u takvoj Hrvatskoj.Kako je moguce da u jednoj akciji kao sto je oluja vise pogine civila nego vojnika? Martic je spasijo narod dok ih je Slobo izdao.Hrvata je u toj akciji bilo 5 puta vise (ako racunamo vojnike) i imali su podrsku Amera i Francuza i sad ste ponosni kao borci jadna vam majka.Srbi se nisu ni borili nego odmah povukli.Ameri su sa svojih Brodova iz Adrije raketirali Srpski aerodrom u Krajini i ostale protiv avijonske raketne polozaje dok su Hrvatski avijoni raketirali Srbe.
Glavno je da si razumijo sta sam htjeo da kazem. Ako te boli istina pa neznas sta ces od muke onda trazis greske u pisanju. Ja zivim u Inostranstvu jer sam kao djete protjeran iz Knina i nisam odavno pisao na nasem jeziku to priznajem.
O Srbi, puki jadovi! Pa sta hocete vise? Ima li ste 4 vojnu silu u Evropi, pa sta bi, sta uradiste?!? Ostadoste na krnjoj Srbiji. Imate Kosovo, a nemate Kosovo. Imate Sandzak, a nemate Sandzak. Imate Vojvodinu, a nemate Vojvodinu. Niste bili za pregovore dok ste udarali po Vukovaru, Mostaru, Dubrovniku i Sarajevu. Tad vam niko ne bi ravan, jer \"i Bog je Srbin\". Tek kad po dupetu dobiste poceste razgovarati. O Srbine - bijedo Bozija. Hrvatsaka je sretna sto vas nema.
čovjek je priznao,a vi sto nećete uzalud vam svijet ovozemaljski,STIPE ZA MENE I MOJU OBITELJ UVIJEK SI BIO NO.1
Kako samo la.zete i sirite propagandu al sve do jednom. Kako su Srbi poceli kako tako bez srama la.zete i sirite us.tasku propagandu ili stvarno ne znate. Jesu li Srbi uveli kunu umesto dinara onu us.tasku kunu. Jel tuđman govorio na hdz skupovima kako hrvatska treba biti bez Srba. Jel su Srbi otpustani sa poslova. Jel su Hrvati nazvali svoju drzavu Nova drzava Hrvatska ili skraceno NDH kao jedno veoma jasnu poruku Srbima. Jesu li hrvati opkoljavali kasarne ili je vojska opkoljavala policijske stanice. Jesu li hrvati na demonstracijama na televiziji pred svima zadavili mladog makedonskog vojnika bru.talno i tragicno. Jesu li hrvatske specialne jedinice policije napadale Srbe pobunjenike naoruzane sa lovackim oruzjem. Jeli JNA bila konstantno pozivana da zastiti Srbe pred napadima us.taskih policijskih i paravojnih formacija. Jeli vojska konacno stala u odbranu tako sto je stala između i nije otvarala vatru a kasnije bila uvucena u r.at Necete lagati dokle hocete
pa ovo izdajničko govedo ne smije više ni na ulicu izaći kod nas, šulja se kao štakor sa svojim tjelohraniteljima.,
stjepane kralju hrvatska nikad nece imat boljeg predsjednika
To je se znalo,zna i uvijek ce se ZNATI,a isto se zna da je svako politicko vodjstvo VLASTI Hr,isto tako bilo i bice spremno da prikriva svoje zlocine,kao i svaku istinu zeli upakovati u duboku foliju LAZI\' i oturiti je u duboku zaborav!!!
tacno je da su srbi poceli.....nisu htjeli ziviti u drzavi sto nije dominantno srpska....htjeli svoju mini-drzavicu kao i ovi u bosni, gdje god je vise od saku srba prijeti opasnost odcijepljenju! jadne zapadne zemlje...ne znaju sta ih ceka kad se potomci gastarbeiteria srba bude htjeli odvojiti za par stoljeca
@sasa ...idiot si, u srebrenici je bilo hiljadama izbjeglica iz podrinjskih gradova koji su pali, kao zepa, visegrad.... @pravi bosanac.....ti kao pravi bosanac bi trebao znati da su u bosni prije turaka, da, zivili srbi, ali u istocnoj bosni i istocnoj hercegovini. znaci nisu u bih bili iskljucivo srbi, tako da nikad nije bila samo srpska.....a nikad nije ni nosila ime \'\'srpska\'\'...uvijek je bila bosna. bosanci su uvijek bili bosanci, procitaj malo vise nego par rijecenica koje uvijek citirate, bez da pogledate na druge istorijske clanke. a po genetici ni sam nisi cisti srbin, soo cuti bolje. a turci su nama veci neprijatelji nego vama bili, naselili su vas u ostatak bosne. dali vam pravo da uzimate taxu od ne-muslimana, pravili vam djecu (veci dio anatolskih hena nose srbi nego bosanci).......razmisli malo. a mi se vracamo na nase korijene BOSANSKE....bez vas turaka/grka srba..
Zlocini su bili na svim stranama manje -vise ,ali nema veceg zlocina od ovog IZDATI SVOJ NAROD.Ovo dubre nije zavrijedilo zivot .
Naravno gospodine Mesicu .Vasa politicka i demokratska velicina ostaje i dalje SJAJNA i dominantna u vremenima kad Hrvatima treba ukazati sve njihove politicke greske njihovi kvazi celnika koji na sve lice samo ne na ljude.Posjetite danasnji AVAZ posvecen Jadranku Prlicu i svim drugim Hrvatskim zlocincima pocev od oca nacije,velikog i nezaboravnog muslimanmrzsca FRANJE TUDJMANA.
Da je bilo PRAVDE, poslje Oluje je NATO trebao da bombarduje Hrvatsku i prisili vracanje Srba u Krajinu. Poslje toga je trebalo da se Krajina prizna kao samostalna zemlja. Ako vam to zvuci smjesnim onda se sjetite da se bas to desilo sa Kosovom ijako Srbija nije nista gore napravila od Hrvatske to je istina i dokaz za nepravdu. Ijako su osudili Generale je to sve daleko od pravde kada se te dve stvari usporede. RAZLOG - Hrvati lizali G-U-Z-I-C-U Amerima Srbi Nisu htjeli.
Srbi su napravili jednu akciju kao sto je bila Hrvatska Oluja na Kosovu i protjerali okupatore siptare is Srbije pa svi znamo sta se desilo. TOLIKO OD PRAVDI JEDNAKOJ ZA SVE.
da je bogdom vise ovakvih ljudi kao stipe,,mesic je bog sto po zemlji hoda,,svaka cast,,ovi ce nas odvuc u jos jedan rat ,,koji vala i nije tako daleko,,
@rama Ja gradova i k..ca...haj ba idi šarulju malo na vodu napoji,zove te
U paklu ces goreti Mesicu...Cekaju te stotine hiljada zrtava koje si gurnuo u smrt rasturanjem Jugoslavije slugo Sotone...Sud ovozemaljski ces izbjeci, ali Boziji neces...