Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali im još samo slovo Z na ovim skalamerijama pa da Bayre počnu da djeluju . . .
Kod njih nece biti slovo nego samo simbol 🚜
"Skalamerija" Nora B52 tuče metu na 48 km "u 5(pet) metara ! Najbolja samohodna haubica kalibra 155mm u Evropi . Zaboravih ti reći da je brzina paljbe 6 granata u minuti sa mogućnošću da sve granate padaju istovremeno na cilj .
to su ti cuveni projekti i planovi cosica i sanu..gdje god ima autobus srba treba traziti autonomiju u krajnjem slucaju,Nemoze se stoka pomiriti sa tim da su vecina jos samo u srbiji.
Vučko gura narod opet da dobije po njusci
Koja retar*irana nacija, umjesto da popravljaju onuy prugu sto je uzrokovala havariju i da malo obrate paznju na onaj tuzni jug dole, oni traze da opet dobiju po njusci. Hoce novu traktorijadu cccccc Ono malo jada Srba u onoj crnoj rupi Balkana izaziva. Pa jbt zar vam nije dosta 30g posle zadnjih konflikta. Majke mi, jednu nuklearku na Balkan.
Joj hoće vas NATO opet otrest' k'o balu, i treba kad' ste konjusije.
Bojim se da bi moglo doći do "humanog premještanja" Srba sa Kosova u BIH tj. u pe ce entitet. Uglavnom, Šiptari će opet profitirati a Bošnjo će biti u novim ghovnima. Nikad rahatluka.
Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika a južna Mitrovica ima 120 hiljada stanovnoka.Prosjek starosti Albanske populacije je 27 godina a srpske populacije 47 godina.U slućaju napada srbije na Kosovo srbija će imati otpor 6 miliona Albanaca Kosova,Albanije i Makedonije.
Šta napisa čoče i ostade živ ? Svašta na ovom svijetu !
Satrat će ih NATO.Nije li im dovoljno, kako je Rusija prošla?Hoće Vučko da ratuje.Budala
Kako tom srbinu nije jasno da kad se vojska srbije povukla sa Kosova, Kosovo je zauvijek izgubljeno.
Juriššš😂😂😂😂😂😂🥺. BudaLeeeee ba.
Nemogu oni bez ratova i gusala.Rujo ih naložio ,samo sto ce opet bit pusiona,a budale mogli su fino zivjet u Evropi.Traktori su spremni.
Srbi definitivno kreću u priznanje Kosova na način da će se izazvati incident nakon kojega neće ostati nijedan Srbin na Kosovu.Prodali su oni Kosovo odavno a sada se samo provodi igra za domaću javnost,predat će im i djelove Srbije gdje su Albanci većina. Albanija je to i zaslužila jer su ustrajni i ne odustaju. Mi Hrvati bi trebali učiti od njih
Opet će ih nato bombardirati..
Ovdje izgleda samo neko cigaru da upali ode sve u tri pm… A i rijesite vise ovo ili vi ili oni
Oni i Kosovo nazivaju tzv Kosovo dokle je to ludo. Sutra sodik stavlja imovinu drzave pod imovinu tzv RS.
Idemo
Dokad...? Majke ti, dokad ? 700.000 manje nego na proslom popisu. Na Kosovu, isto tako, vjerovatno. Dokad, bolan, vise zajebancije?