Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslutili Latini,šta je bilo,jest,biće i OSTAJE.Lilium Bosanicum,zauvijek,vazda,na vijeke vijekova,Amin.To su naša ognjišta,100x krvlju plaćena,diže se iz pepela,draga moja B I H.P.S Hvala na grešci!!!!!!!
Majka Hrvatska opet vodi politiku razjabavanja Bosne o kako te volimo Ova zastava predstavlja 24% teritorija BiH
ŠKUTORI komentar molim,
nemaju turci sa ljiljanima nista. oni na svojih 20% mogu komotno turske zas tave da pokace.
gang evil nemoras upisivati svoj e mail da bi poslao komentar. Sarajevo sampion
meni je draza ona VARTA baterije.
stoti. hajd.
Jedina istinska i prava zastava Bosne i Hercegovine. Ne ona sramota sa ikar konzerve. Svaka čast za onoga ko ju je postavio na korice. Treba čovjeka nagraditi, ne kazniti. Također mu treba pružiti azil ako ga Hrvatska bude prekršajno ili krivično gonila. Ako utočište kod nas mogu naći oni koji uzimaju mito i terete se za ratne zločine u susjednoj zemlji, onda može i čovjek koji je iskazao poštovanje prema našoj zemlji.
Ja sam srbin i meni ne smetaju ljiljani.Ne znam da li vas je neko obavjestio da su ti ljiljani na stitu bili Tvrtkov grb i da se sa istim tim grbom tvrtko krunisao za kralja srba na grobu svetog save u manastiru milesheva.:) @ljiljan pa nek bude opet ta zastava,kad se podjeli BiH stavite i tursku zastavu sto se mene tice,zna se gdje dvoglavi orlovi stoje :)
Bravo Hrvati
===stavite je i na nas konzulat u zagrebu==== J E D N A S I J E D I N A MOJA DOMOVINA
U Sarajevo dolazi 300 ljudi da obilježi godišnjicu dešavanja u Dobrovoljačkoj OVO JE VISE NEGO AROGANTNA AGRESIJA SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE!!! JOS JE SARAJEVO X ZABRANO KOMENTARE NA OBOM CLANKU???
Ma ovaj sto se potpisuje \"ujko\" je : minhen ,vedrana ,bina sr,srbo, bendasr ,itd ... .... ...provaljen he he he he mali servic
Ja nisam primjetio nikakvu grešku.
ZASTO ,KO JE I ZBOG CEGA JE PROMIJENJENA PRAVA ZASTAVA BOSNE I HERCEGOVINE, ZNA LI NEKO? LJILJANI SU SIMBOL BOSNE I BOSNJANA!