Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja sam Srbin - Sarajlija cijeli rat proveo u mom Sarajevu ne mogu da vjerujem čitajuci pojedine komentare, zalosno i sramotno, nikad mi necemo biti normalna zemlja sa budalama na sve tri strane ... jb vas i Metohija i Srbija
doce Ahmedinedzad da smiri situaciju
pusite li ga sm.rd.i, a?????? pu.shi.te pu.shi.te mamu li vam natakarim !!!!
Sta je poturicki zohari ? Sta se vi javljate ?Malo vam bilo? Jel tjesno u fildzanu ? Pocrkajte mame vam se nakaram
ALBANCI !!!! KRVI IM SE NAPIJTE !!!!
EBO POLITIKU I RATOVANJE ...DOJAVU SAM CUO ZA VECERAS STANDARD CIRIH 1-1..PROVJERENO....AJ UZDRVLJE KO UPISE SINGL.
Evropska komesarka Katrin Ašton javlja da sledi podizanje optužnice protiv Hašima Tačija za zločin protiv čovečnosti i učestvovanje u udruženom zločinačkom poduhvatu sa ciljem da se Kosovo i Metohija etnički očisti od Srba.
Arnauti naprijed gazite krmad sve do šumadije, Kosova REPUBLJIK.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
četvratk sparta-sarajevo
Siptarski specijalni namerono pusteni u dubinu srpskih polozaja. Za pokusaj preuzimanja severa Kosova srpske snage su bile unapred obavestene tako da su specijalci ROSE upali u zasedu i na putu su bez povratka.
Kakve su vam reci takvi su vam rat i mir.
Braćo Bošnjaci pravoslavne vjere u ovim teškim trenucima pokažite čojstvo, junaštvo i dostojanstvo. Bacite kašikaru u mezarluke ili nekom povratniku gastarbajteru u dvorište.
Ova akcija siptarskih terorista potpuni je fijasko i pitanje je sta ce biti ako se Srbi odluce na radikalnije poteze
Za Srbe je dosao dan oslobodjenja od siptarsko-azijskih terorista. Radio KIM javlja da je 6 ROS-a specijalaca ranjeno , 3 mrtvih i nekoliko njih je zarobljeno. Odsececeni i u okruzenju siptarske ROS-e molje za pomoc ali Pristina okleva jer je to logisticki nemoguce.
Ovi srbi pobedise opet bre,majku im cetnicku lazljivu..
gledaj serva jesu jaki na komentarima, a u stvarnosti ih pomete oluja, iscupase im srce, i opalise im par samara, vodje im u zatvorima zbog neljudskih i kukavickih djela, a evo u najnovija vremena poceli su da budu idoli masovnim ubicama i teroristima. koja bruka i sramota.