Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekome propao doček nove godine
Marihuanu treba legalizovati kao i duvan, jer se radi o biljci koja u mnogim kulturama ima hiljadugodišnju tradiciju i smatraju je ljekovitom. Umjesto što se u BiH ilegalno uvozi ko zna odakle i ko zna kakvog kvaliteta a možda i GMO strabljike Marihuane, zašto ne bi naši poljoprivrednici mogli dobijati od države poticaj za uzgoj, od čega bi prehranjivali svoje porodice, a građanima prodavali domaću neprskanu organsku Marihuanu.
Ti ljudi isto tako mogu da hodaju i pijani, u čemu je razlika, zašto je jedna vrsta opijata dozvoljena a druga nije, iako su obadvije vrste šetne u većim količinama. Uostalom u mnogim zemljama je legalizovana čak i u EU.
@DzamijaVelika ma neznaš ti neke stvari buraz... imaš pogrešno mišljenje totalno. nema to veze sa hipicima... to je lifestyle!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je Yuga legalizovala Marisku 85-86 nikad rata ne bi BILO!
sretni zapljenivači
grehota :D
nikome nije bilo jasno zasto se tog dana cijelo selo smijalo :D
RIZLUUUU IMAAAS LICNE KARTE NEMAS MOZDA CES VECERAS TI U STANICI DA DREMAS
:(
ja stete :(
ma buksna je Tito!
Legalize!
Loša berba srbi, pa vi sad ni za šiše nemate. ...
Kazu na Djamajci gandzu prodaju na kilo..!
Prodaju na pijaci ko banane, mislim čak da je malo jeftinija kila od banana :-)))))))
ohh neko će da plače dobru godinu dana :D
pišete o marihuani a stavili sliku od karfiola i peršuna il su mohune nisam bas siguran
Brat Srbenda ponio malo da mu se nađe...Sad će imati dovoljno vremena da o svemu na miru razmisli... mnogo vremena...