Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nema ni 40 a već reis, kako li mu to podje za rukom
Ovi davno nemaju nikakve veze sa Islamom. Islamska zajednica a razjedinjena...
Vaša zajednica je i osnovana s ciljem podjele. Jedino rješenje je da je ukinete, a već ste blizu raspada. Sve više džamija se vraća u okrilje mešihata.
Teško sprovodivo u realnosti, nažalost. Sa jedne strane, ovo pitanje bi moglo da bude rešeno na referendumu, a sa druge strane Ustav Srbije ne poznaje instituciju referenduma na kom bi glasali samo pripadnici jedne religije ili nacije. Na referendumu moraju svi punoletni da se izjasne - na nivou države, pokrajine, grada, opštine ili mesne zajednice.
Islamska srpska zajednica beograd i Islamska zajednica Novi pazar-Sandzak
Ako državne institucije Srbije moraju pomoći vama da se zbližite,jadna vam majka. Bavite se vjerom,a ne politikom
vucic ce vam odrediti kao i kos bia Sanu i sl. ko ce biti reis i kakva ce biti zajednica, uspjevali su do sada uspjesno .. ali sve je do ljudi - ako prihvate kauboja za poglavicu i sl. tako im i bude ....