Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se raznese sta ima prijetiti. Da je to htio uciniti, ne bi cekao policiju. A nece se taj ni raznijeti jer da ima muda ne bi udarao zenu
navlaci pozornost, nece se on raznijeti..
Raznesi se stoko
Treba mu baciti bombu da ne trosi svoju
kakve veze ima pazar sa BiH? to je Srbija i njihove teme.
Ukoliko se raznese mozda ucini uslogu prvo sebi pa i porodici. Cuj pretukao zenu u vise navrata. Sta god da je uradila mislim da ima civilizovaniji nacin da se problem rijesi osim ako nije jedna od onih koje moras tuci i nikad se ne dozovu.
Truman uplovio u Mediteran , kao podrška 6toj floti ! Kada je za vrijeme bombardovanja Srpske bio u toku isti scenarij, izašao načenik Trebinja Vučurević da umiri Srbe: Da je čemu ta flota kad se usudila krenuti protiv nas zvala bi se PRVA a ne ŠESTA ! :) http://www.navy.mil/submit/display.asp?story_id=105351
Dodik i Cavic predali tuzbu. rs 10 godina montirala i skupljala i  lazne "dokaze " . Glavni i odgovorni u tuzilastvu i SIPA su Gordana Tadic i Perica Stanic.  ISTRAGU PROTIV DUDAKOVIĆA VODI KĆERKA SLAVKA JOVIČIĆA!  Glavni sudija Darko Samardzic !! 
Haag i medjunarodni sudovi nas oslobadjaju jer nemoze nista da dokazu zato sto smo bili zrtve agresije i genocida i casni 5 korpus branio narod od genocida i sada nam za to sude oni koji su nas ubijali  Bosnjaci probudite se.  Ostavite politiku izmedju sebe i ujedinimo se.
i ti se kivra rokni
tuces zenu i djecu?izvadi osigurac!!!
Pa takvi i treba sami da se roknu, da ne lezi normalan narod radi budale
Svakakvih glupana ima, svaki od njih da hoce da se raznese ili na bilo koji nacin ubije uradio bi to bez ovih najava i peglanja naroda.
nece on da se ubije tek tako nego nece da ga hapse