Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi ovaj odroin od klitorisa da nema prepisivanja sa drugih portala ,spomenik ima da podignete onima iz "Blica" i ostalim portalima ..ono sto je za osudu , samo ruzne stvari uzimate i postavljate ovdje,valjda sto vise s.r.anj.a to vam "popularnost " veca ! FFFFUUJJJJ !
@@ Zasto si tako netrpeljivi ti i taj kome repliciraš. Ja mislim da ste vi obične P.I.Č.K.E koje se u životu niste potukli ,a kamoli da ratujete. Bolje da idete trazit kakvih cura.Dečki život brzo prolazi da bi se trošilo na gluposti vjerujte.
Zao mi covjeka.. neka mu je laka crna zemlja.
Samo da ameri ne pocnu smirivati i boriti za ljudska prava
1. Ovo se desi kada žene ulaze u vezu sa krelcima. 2. Ovo se desi kada žene varaju muškarce koji im daju sve jer im je to dosadno. Žene nisu nikakve žrtve, žene su podjednako krive ze 90% "nasilja".
Ako se to ne dogodi ,onda tesko vama Isljamistima , to ce znaciti da ce Hriscani i Krscani zajednickim snagama da vam hebu mamicu ! A to j u P i H izvjesnije nego ovo sto vi prizeljkujete !
J.E.B.A.V.A.T SE PO BEGEŠU A JA TE GOTIVIT, MALO MORGEN
Hoće li se to akobogda opet popi.č.k.a.r.a.t agresorska krstaška 'braća Smrdi i Krvati'?
Je li SA na redu ? (posle ZG i BG)
Ma ludilo bez kraja !
Klix je najbolje da podrzi proteste Revolucionarnog pokreta Bosne i Hercegovine.Nek taj dan zajedno sa ostlim medijima ne pise nista do okoncanja protesta.
a gdje je pecat? ;p
narušen mu sexualni život bio....