Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je fakat herojski čin. Bravo ljudino
Svaka cast, sigurno neki pismen covjek. Svi smo pri polaganju vozackog polagali i prvu pomoc, ali da nam slucajno zatreba slicna intervencija, 95% ne bi znalo nijednu mjeru poduzeti.
a gdje odnese dijete majka osta pored auta
Bravo.👏
Djete dozivjelo fras od visoke temperature. Probudio bi se i bez vjestackog, sta vise, ne treba ga dirati u takvom stanju. Marko je to uradio iz neznanja
Svaka čast ljudino!!!! Malcu želim lijepo zdravlje!!!!
Covjek, ljudina....aferim
Alal ti vera Markane!
lijep je ovo primjer svakako ali da su bogdo ovako srbi spašavali bošnjačku djecu u ratu u BIH ali ne oni su se iživljavali čak i na maksumima,teško njima.
Pa zar se motaju gasiti komentari i na ovakav clanak radi bagre zadrte, nemoguce
Svaka čast tipu koji je spasio djete al ne kontam koliko treba da budeš debil da to i snimaš. Postali smo Japanci.
Bravo majstore. Kada citam ovakve vijesti sve sam vise svjestan da hitno trebam na neki kurs prve pomoci. Ja bih se fakat izgubio u ovakvoj situaciji.
Muskarac iz Obrenovca u Srbiji, a ne iz Srbije...zvuci takooo huskacki 😱... Kapa dole hrabri i edukovani COVJECE 💪💪🙋❤️
Kapa dole ljudino!
👏 bravo veliki covjece