Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radiklani pravoslavac = Moderni srbin 2018
Gdje pise da je pravoslavac ljudino?
Gdje pise da je pravoslavac ljudino?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje sto se ubio neg da zavrsi ko Mevlid Jasarevic ... ziv a nisi ziv, etiketiran za cijeli zivot na cijeloj planeti .. :/
Terorizam a nije musliman wtf.??????
TO SU TE SMRDIJANSKE TAKOZVANE ZAGRANIČNE AKTIVNOSTI: Izvršioci: Jauković 2018-e kao Princip 1914-e. Intelektualci: Dačić i Vulin 2018-e kao Apis i Tankosić 1914-e
Srbin je u pitanju, Milošević ga odlikovao 1999. za zasluge u odbrani Jugoslavije, dakle terorista.
http://avaz.ba/region/crna-gora/354020/crnogorska-policija-sumnja-bombu-u-dvoriste-ambasade-sad-bacio-je-43-godisnji-dalibor-jaukovic Srbin, pripadnik Vojske Jugoslavije koji je '99 bio u sukobu sa NATO snagama. Ovaj je barem iskren. Kad bi se svaki ovako roknuo, gdje bi nam bio kraj. Teroristicki napad Srbina na americku ambasadu u Podgorici.
Crna Gora se prošloga svibnja kao 29. zemlja pridružila NATO-u. AH TA LJUBOMORA U TITOGRADU
Klasični đikan rusofil.
Ruje nastavljaju da ruju po Montenegru.
Je li ono i mevlid bio iz cg
Nismo jedini koji imaju mevlide..
Samo Mevlid se nije smio roknuti da šehidi, a ovaj crnogorac je šehidio.
Je li urliknuo prije toga Bakiru uekber!!??
... raznjela si me u komade. ..
Odgovornost preuzeo Vucic. Ipak Srpi nisu pobjedili na Kosovu Turke, priznaje Aleksandar predsjednik Srbije.
Malo atraķtivniji odlazak na ahiret
Sigurno pravoslavno srpski fundamentalistički terorista!!!
@vitezovi_reda_zmaja A šta to po tebi nije praksa Srba da terorišu druge.. Pa gdje si ti bio. Rat 92 je počeo sa teroristima sa čarapama na glavama, a šta su drugo nego srpski teroristi.. A da ne kažem dalje.. opkoljavanje gradova sela i bombardovanje radi ubijanja, a šta je to drugo nego terorizam. Teorizam i to takav na nije viđen u modernijem dobu, a pogotovo u Evropi. Dakle, srbi su najveći teroristi modernijeg doba!!!!
A vidje djetica jesu opasniiii
... i nije đetić nego Srbin, rođen u Srbiji!! Ne vrijeđaj crnogorce!!