Drama u Srbiji nakon prijave nasilja
0
Muškarac bacio bombu i ubio policajca, oca i ranio sebe
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice da je i on vehabija ! A ja , on je ipak pravoslavac ! Boli ga briga , bice samo budala .
Svi ste vi Mevlid ..PRVI
srpsko-pravoslavno-krstaški terorista i fašista...
Terori i terorizmu SRBIJE nece doci kraja OSIM kad se SRBIJA svede na beogradki pasaluk,to EU-a, USA i CIO SVIJET ZNA.! Srbija je TERORIZAM.! Srbija implementira svoje ce-tnike vehabije na TLU BIH-e, finansira u sred GT-e RS-e.!
Sta bi Mevlid na ovo rekao? Ako ne znate zaustavite i pitajte prvog Bosnjaka na kojeg naletite i dobicete odgovor!
DOBILI SMO VLADU NAPOKON!!!!!!! al\' u qurcu:)
Sta ste se samo nakacili na Srbiju?! Glupaci- nacionalisti, prvo pocistite ispred svojih vrata!! Imate problema sa radikalnim fundamentalizmom.Hej, dobro procitajte, sa radikalnim fundamentalizmom!! Nemojte druge kriviti za ignorisanje vlastite gluposti i to na vec izlizanu foru Srba i Srbije kao postulata sveopsteg zla.Mora vam napokon biti jasno da kod stranaca to vise ne pali!!Sto brze shvatite da imate ozbiljnih problema sa najzatucanijim oblikom nacionalizma, bice bolje po vas! Treba da se stidite sto ste mudzahedine prigrlili 90-ih i zatvarali oci pred zverstvima koje su mahom cinili nad Srbima!Sad kad je tamo nekakav pomahnitali vehabijica pripucao, svi se nesto trzate, jer pred Amerima se treba oprati! Fuj, nacionalisti i ulizice!!! Veliki pozdrav svim normalinim ljudima, antinacionalistima u BiH!
???dze su sad udarne vijesti - dze su sad vanredna zasjedanja i pretraživanje kuća vlašćadi koji imaju topove a ne pračke sakrivene po kućama????
Genocidni nemoze biti terorista on je samo Genocidni...
srboterorizam.........samo kokaju po srbiji, pa dolaze jos to raditi u bosni i hercegovini i sarajevu.....srbi su luda nacija opasna za normalne i civilizovane ljude.......
Ja samo znam da ga vlahinje vole primati u analni otvor, posebno od Bosnjaka.. Nije da se hvalim al sam dobro n a t a k a r i o 2 vlahinje ;)
Dva smrdljiva krmeta manje. idemo dalje.
za nas
Treba ispitati sve srbe da nisu umesani u ovu vrstu terorizma.
Vidite da ima i ludjih od mevlida...
V.l.a.š.k.o-č.e.t.n.i.č.k.i teroristi
a sto ovi srbi prave probleme zadnja 2-3 dana.