Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
70 terorista u jednoj kući.. nije to kuća, to je zgradurina jarane :)
Jebali ti siptari mater
JOJ NEVJERUJEM DA CE SAD AMERIKANCI POMOCI ALBANCIMA KO SA CETNICIMA -IMA MAKEDONCI DA SVE PO ROKAJU ALBANCE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ove budale sto govore da su Albanci = muslimani nemaju pojma, u Albaniji su 60% muslimani , Albanci se ne djele po religiji, oni se svi osjecaju kao Albanci , znaci Albanci su = muslimani i krscani. da smo pametni ne bi se ni mi djelili po religijama.
Ne mogu bit odvratiniji od nacionalistički nastrojenih Srba kako god okreneš. A u Srbiji je takvih 90%
Navijam za Želju. A albanci su posebna vrsta, slični jevrejima i nekako mi ne mirišu. Ono protiv smrdije sam bio za, e sad ovo več...
Situacija je otprilike sledeća,Albanci sa Kosova i iz preševske doline žele se proširiti na jugu Srbije i sjeveru Magedonije. jedino NATO to može zaustaviti,pitanje je da li će?? Jedino neka PC pošalje svoje"specijalce"za marame i zastave u ispomoć :))))
Koje vase specijalce? hahaha
pa sto vojsku ne angazujete..
Hoće Albanci Republiku Albansku u Makedoniji...
Brdati teroristi došli iz srbije sa izazovu pomutnju između albanaca i makedonaca
mora da su pravoslavni teroristi...iz smrdije....i okolnih planincuga....vlaska posla....
šiptiriti teroristi
Neka vam je sa srećom da sve akoBogda prođe bez velikih gubitaka. Ista situacija je i kod nas bila tako da se svi možemo povezati sa vama. Mi smo dva dobra naroda koja su se našla među govnima. Neka vam dragi Bog podari pameti i snage da se odbranite.
Ko je počeo rat?
šiptari ... recite jasno i glasno ... šiptari ... ili što bi amerikanci rekli: goloruki demonstranti i borci za demokraciju
Makedonci su ko cetnici. To znaju svi koji su bili u kontaktu sa njima.
ako je vjerovati prijetnjama ''Islamske drzave'' i kod nas u Bosni bi moglo biti strahota. Zbunjen sam,sjeban i prestrasen zbog svih desavanja.
Samo vrijeme može pokazati kakvo će se sranje kod nas dogoditi,ali nadajmo se da će nas ovakve budalaštine zaobići u što većem luku.
Vidi ba, cilj terorizma jeste da te drži u strahu. Nemoj bit prestrašen, onda su teroristi pobijedili ako se tako osjećaš. Šta te briga, ako rokne bomba sigurno neće među poštenim narodom, ciljaju oni ove koji ih tlače a zna se kod nas ko koga tlači u ovoj državi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iskreno saučešće porodicama poginulih policajaca.................
BIT CE PUNO DZENAZA AKO DADNU MAKEDONCI ALBANCE NJIHOVIM PORODICAMA