Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je samo znati zasto Bosnjaci imaju ovolike simpatije prema siptarima,jel zato sto mrzite Srbe pa im idete uz neku stvar?
...jednostrana nezavisnost ??? A kakva to može biti drugačija osim JEDNOSTRANE ?
tako to rade Albanci, a mi naivne zatucane bošnjačke ovec i dalje vjerujemo u suživot, dobrokomšijske odnose i multi-kulti srranja sa Srbima...zato nas vlasi handre na svakon koraku dok na KOsovu vlaha gotovo da i nema ! svaka čast Albancima !
Sreca pa ih mi nismo priznali, jos bi nam samo to falilo. :)
Braco Albanci bujrum dodjite na nasih 24 posto da gradimo muslimansku drzavu sa Arapima, Sandzaklijama, Cecenima... Gdje celjad nisu bijesna ni kuca nije tijesna
ih, dobro su prosli mogao je biti molotovljev koktel
sta je \"Motovljev koktel\"? kako vi prenosite...od cega se sastoji?
ne mogu ni ovih siptara vala nikako
motovljev koktel dobio ime po motovu