Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
khashoggi na aparatima..
nadam se da mi necete zamjeriti ali juce nisam bio prisutan da se osvrnem da dan republike srpske...moram reci da sam ponosan i da je svake godine sve glamuroznje...kao sto sam i rekaoovih dana srbija pokrece namjensku industriju u rs i bit ce zaposleno 20 000 radnika sa dobrom platom....republika srpska savladava tehnologije prouizvodnje savremenih naoruzanja i uz despota tu ce biti i raketni sistemi kao i proizvodnja novog tenka,remont oko 400 aviona iz srbije i jos mnogo toga...zivjela rs
@SrbskaZastava Bas je glamoruznije bilo ove godine, Lani 1000 ljudi a ove godine oo 500. Sram da vas bude, zar se tako slavi dan genociduse.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je lazna vjest!!! Ne vjerujem da su ovo srbi u stanju iraditi...sram vas bilo klixe sto sirite lazi
Ovdje je u pitanju bio svinger party
Srbi jos malo pobit ce se međusobno. svaki dan oni okrvavljeni zlocinci imaju potrebu nekog da ubiju,pa kad nejma koga on ubije onog ko mu naj blizi.
Taman da kupi gume za traktor
Nemam namijeru sumnjati u to da politički beograd neće opet pokušavati ponavljati sve one iste aktivnosti poput vezanja taoca za bandere tokom onih balkanskih zbivanja koja su zvanično započela 1991-e godine.
khashoggi na aparatima...
...u djikanistanu zvanom zona sumraka stanje redovno.
Sta je cudno? Svaki dan je tako u Srbiji.
@s.bah. Jah... Nekidan osudiše Nezira Kamenicu jer je prejako mazio nanu, mater i očuha. Isto u Srbiji.
@Sticenik Ja o tome i govorim. Kamenica je bio neki dan kako kažeš, ima i ovde takvih dana to je istina, ali u Srbiji svaki dan.
zene znaju biti veoma brutalne....najstrasnije zlocine upravo rade zene....i nikad nisam razumijo muskarce koji zbog pycke cine sve sto one hoce....obrno se sistem vrednosti...moc treba da ima kyrac a ne pycka...ona je samo sredstvo da se zadovolji kyrac....
Imaš spomenike vagini u Srbiji iz četvrtog vijeka prije Isusa. Tako da, demantuješ svoje osnovne srbske vrijednosti.
@SabahudinKurailo ...ali imas jos vise spomenika kyrcu...jedan je u srbiji napravljen prosle godine...u sred grada ogroman...https://indexnew.s3.index.hr/PXL_271118_22818749.jpg?v1
srpska posla
@PELE. Ne rise, alahati...
Iskljucite komentare bagro novinarska,KAKO NA RAJFAJZEN MOZETE ISKLJUCITI ????KAO BANKA NESTO BITNA ????
Problem kod srba je incest i potomstvo koje nastaje incestom, svi losi geni ostaju u porodici.