Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi azilanti, ko je htio otici otisao je i kad su vize bile, nego sad skontala EU koliko su para \"dizali\" na vize..
Tebi Tanja hvala za trud do neba, a ostalim u Eu mogu poručiti nak se j?ebu i oni i njihova zajednica
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/237169/EU-ne-razmatra-ukidanje-bezviznog-rezima
Levati evropski! Koji su to licemjeri! Pa pustite ljude nek žive tamo gdje hoće! Šta je problem? Ima li ikakve ljudskosti u vama?
ma kakva gnjila evropa kakvi bakrači, oni se tope u svojim problemima. mi želimo drugu uniju koja nas neče ucjenjivati vizama i prodavati bošnjake kao u srebrenici. hočemo topli istok (miris nafte) ;) ova slovenka samo ispunjava zelje sionista a kofol ona nama pomogla,hehehee, nece sionist uraditi ništa a da nema dvostruku korist od toga
Cuj ovo Srbija i druge zemlje u regionu. Samo sta nije ove druge zemlje nazvala patuljcima. vi niste dobro shvatili kad mislite da je ona napala Srbiju. Ona ovdje zapravo misli da je Srbija sef u regionu pa jedino nju i spominje, na zalost
Tanjice budalice nema od toga nista, bi vi ponovo vize da smijete. A sta ako Srbija ukine vize za Kineze pa navale za Europu.
tanja budalice Beograd ili neki drugi glavni grad od drzave iz regiona nema nista sa privatnim licima koje traze azil. Tanja budalice uuci zakone. Onaj iz Srbije koji trazi azil u Njemackoj nije vise drzavljanin Srbije. Ktome uvodjenje viza znaci prekidanje pregovora o ulasku u EU. Ktome znaci nema vise obaveza prema Haagu.
Boje se terorizma.Sad su ove vehabije navalile u Evropu
Cuj ti nje rodila je majka,iako je gradjanin drugog reda,moze da ode svugdje i Sa joj nije Njujork.....znas sta kozo jedna,meni su tvoi SRBI stavljali noz pod grlo....otjerali me iz mog grada ,budi sretna sto si tu i TISU
de nas sad i vi jos ugrozite malo.
@sarajka ti kao rodjena sarajka si dokaz da nije istina to sto pricas OSVRNI SE OKO SEBE, U SARAJEVU NEMA NE ZAPOSLENIH SRBA I HRVATA!!!
Jbt, šta god da Srbija zas.e.re, cijeli region mora da plaća..
Opet su za sve krivi ovi Smrdi, pardon Srbi iz Smrdije, pardon Srbije.
Ti haman prespavala zadnjih 20 godina, nema više Muslimana. Ako ih ima ima i Vlaha.
kakvi srbi?? to garant bosnje iz sandzaka i ptarasi sa srbijanskim sarama traze azil
@@sarajka razlika izmedju Sarajeva i Banja Luke je u tome sto se ovdje svi vole hvaliti kako je ovo multietnicki grad, multi svatsa nesto, a toga u praksi nema. Ja kao rodjena sarajka Srpkinja sam gradjanin drugog reda u svom rodjenom gradu, u Banja Luci se makar ne busaju kako su multi, a ti svoju mamu nabij nekulturni stvore. I sikter ti iz mog grada, jer si se sigurno dovukao kao i hiljade drugih koji nisu znali da kad dodjes u neku sredinu treba da se asimiliras i pokupis ono najbolje. Sva sreca sto za razliku od tebe ja mogu da odem svuda i da vidim kako Sarajevo nije centar svijeta, niti je meni Sarajevo Njujork kao tebi.